Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vajon mi történhetett aunap este?

Vajon mi történhetett aunap este?

Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt történt, olyan volt, mint egy horror filmbe csöppentem volna. Hajnali 3 lehetett, egy lánnyal voltam az autóban az erdő szélén. A lány, mondta, hogy ő lát az erdőben egy férfit mászkálni. Én csak nevettem rajta. Eltelt úgy 20 perc, ez a valaki az autó hátuljánál guggolt. Itt már éreztem, hogy baj van, de nem mutattam a lanynak, hogy ne pánikoljon be. Kiszáltam, a csávó guggol az autónál, mondom, mi van, mit akarsz, rám nézett, látta gondolom, hogy nem az a fajta vagyok, aki hagyja magát, felállt és elkezdett sétálni az autójához, de nagyon zavarodott volt, közben sántított, mint aki megsérült és valami nagyon erős vegyszer szagot éreztem rajta. Beültem az autóba, elmentünk onnan, és ahogy visszanéztem, láttam, hogy ő fut be az erdőbe tiszta erőből. Azóta is azon gondolkodok, mit csinálhatott az az ember azon az estén...
dec. 8. 01:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben nem szállok ki, hanem elhajtok.

Nyilván hallgatózott, hogy mit csináltok.

dec. 8. 05:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ááá, de para! Tudod ki szállt volna ki! :D Szerintem egyébként valami drog hatása alatt lehetett.
dec. 8. 05:25
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
Ejha, és ezen komolyan 5 évet agyaltál, mire kiírtál ide róla egy kérdést? LOL.
dec. 8. 06:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg valamilyen tudatmódosítószer hatása alatt állt, viszont elég felelőtlen lépés volt kiszállni az autóból. Simán lehetett volna, hogy amúgy nincs egyedül, vagy van nála valamilyen fegyvernek is minősíthető dolog.
dec. 8. 11:15
 5/16 A kérdező kommentje:

Igen, 5 éve ezen agyalok ejjel-nappal... :D

Csak eszembe jutott este, kíváncsi voltam, ki mit gondol a sztoriról.

Arra gondoltam, azon az estén, az a csávó, megölt valakit, és figyelt minket, hogy láttuk e, mit tevekenykedett.

dec. 8. 14:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Egyébként az volt a legparább, hogy hátul ültünk, és nem tudtam átmászni előre. Talán a lány atfert volna, de neki jogsija se volt.
dec. 8. 14:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#5 Tényleg, a gyilkosság eszembe sem jutott. Nem tűnt el akkoriban valaki a környékről?
dec. 8. 14:26
 8/16 A kérdező kommentje:

#7 Azota is el szoktam olvasni a híreket, de még nem jött semmi hir, ami ehhez köthető. Bar itt a környéken, 20 évvel ezelőtti gyilkossag is derült már ki, mikor megtaláltak egy hullát zsákban elásva.

Annyira éreztem akkor, hogy valami durva dolgot csinalt az a csavo, hogy szinte biztos vagyok abban, hogy megölt valakit.

dec. 8. 15:56
 9/16 anonim ***** válasza:

Vannak, akik szeretnek leskelődni.

Anno mi is egy kocsiban nyaltuk-faltuk egymást a szántóföld szélén. Egyszer csak bekopogott az ablakon egy bácsi, és azt mondta: "látom, belesüllyedtek a sárba. Hozom a szürkét és kivontatom magukat".

dec. 9. 13:36
 10/16 A kérdező kommentje:
Ez a csávó nem miattunk volt ott, csak rossz helyen voltunk neki. Egyértelműen látni lehetett, hogy ő valamit csinál ott. Az autojaban is matatott, mielott beszaladt az erdőbe. Meg mondom, meg volt sérülve.
dec. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!