Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan készüljek a börtönre?

Hogyan készüljek a börtönre?

Figyelt kérdés
Egy igazi kemény csávó, egy bad boy vagyok tudom h egy nap bekerülök. Gyúrok mindennap, eljárok mma-ra h ne csicskuljak be oda bent hanem nekem legyenek zokni mosóim. Bár roma haverom nincs mert itt Budán felénk nem sok van, meg a gimibe se. De amikor lógok a városban figyelem a őket, tanulok tőlük, mondtam muternak h csak gagyi kajákat főzzön, krumplifőzelék meg ízetlen rágós hús rizzsel mert bent se lesz lazac steak, rizottó meg sajttorta. (Ezek a kedvenc kajáim). Csak gengszter rappareket hallgatok, N.W.A. ,Tupac, Biggie Smalls és persze utálom a rendőröket. Faternak mondtam h vegyen egy fekete Mercit vagy BMW-t de azt mondta nem, mert egy felelőtlen idióta vagyok, menjek el dolgozni ha kell, mondtam neki h dehogy megyek, én nem leszek olyan szolga mint te fater, nekem vérem van, kemény tag vagyok és gengszter leszek. Én leszek az új Portik Tamás ezt most megmondom. Tisztelni és rettegni fogja a nevem mindenki, ne lepődjetek meg ha egy nap a médiában találkoztok a nevemmel: Veszett Véreb vagy az Éjszaka Ura, még nem döntöttem el h melyik becenevet használjam. Mit csináljak még hogy készüljek h mire oda kerül a sor teljesen felkészült legyek és már úgy menjek be h mindenki térdeljen előttem?
tegnapelőtt 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Legalább közeledne azokhoz akik már ültek. Nem egy ismerősöm mesélte mik mennek ott, ez a gyerek nagyon álomvilágban él. Gondolom a filmekből vette az ötletet. Hús. Hol van ott az? Kicsi gyerek. Mosogató lé izű leves van. És mint friss husi, azthiszed hogy te parancsolnál a többinek? :D Még azt sem tudod milyen legyél, felső, vagy alsó ágyas. Szóvalj nőlj fel, mert bent te 1 nap után felhúznád magad, főleg ha életfogytiglanos kóstol be, akinek semmi veszteni valója, ha leszúr a gyászba. Mondom felejtsd el ezt a baromságot, ez nem egy amcsi film.
tegnap 12:37
 12/12 UlfOrmson ***** válasza:
100%
Kérd meg a legnagyobb pélójú ismerősöd, hogy napi rendszerességgel kormolja ki a púzód, hogy szokd a börtön bikájának a közeledését
tegnap 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!