Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan készüljek a börtönre?

Hogyan készüljek a börtönre?

Figyelt kérdés
Egy igazi kemény csávó, egy bad boy vagyok tudom h egy nap bekerülök. Gyúrok mindennap, eljárok mma-ra h ne csicskuljak be oda bent hanem nekem legyenek zokni mosóim. Bár roma haverom nincs mert itt Budán felénk nem sok van, meg a gimibe se. De amikor lógok a városban figyelem a őket, tanulok tőlük, mondtam muternak h csak gagyi kajákat főzzön, krumplifőzelék meg ízetlen rágós hús rizzsel mert bent se lesz lazac steak, rizottó meg sajttorta. (Ezek a kedvenc kajáim). Csak gengszter rappareket hallgatok, N.W.A. ,Tupac, Biggie Smalls és persze utálom a rendőröket. Faternak mondtam h vegyen egy fekete Mercit vagy BMW-t de azt mondta nem, mert egy felelőtlen idióta vagyok, menjek el dolgozni ha kell, mondtam neki h dehogy megyek, én nem leszek olyan szolga mint te fater, nekem vérem van, kemény tag vagyok és gengszter leszek. Én leszek az új Portik Tamás ezt most megmondom. Tisztelni és rettegni fogja a nevem mindenki, ne lepődjetek meg ha egy nap a médiában találkoztok a nevemmel: Veszett Véreb vagy az Éjszaka Ura, még nem döntöttem el h melyik becenevet használjam. Mit csináljak még hogy készüljek h mire oda kerül a sor teljesen felkészült legyek és már úgy menjek be h mindenki térdeljen előttem?
tegnap 21:50
1 2
 1/12 Mad Max2 ***** válasza:
87%
vazelint ne hagyd otthon
tegnap 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Vicces gyerek vagy! 😂😂😂
tegnap 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
2 mondat után nem olvastam tovább... Ez nagyon gyenge...
tegnap 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Gyenge....
tegnap 22:08
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Milyen bűncselekményeket követtél el?
tegnap 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Kisgyerek. :D Ha hatan rádmennek szrt sem tudsz tenni. Amúgy meg addig örülj amíg kint vagy, mert ott becsicskulsz.
tegnap 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Vegyél magadnak folyékony szappant vagy tusfürdőt, és odabent azt használd. ;)
tegnap 22:51
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd ezeket, igazából ez sem ad szabadságérzést. Az országban uralkodó általános rossz érzéssel kellene valamit csinálni. Volt egy rossz, elhibázott rendszerváltás, amely során kettészakadt az ország, az akkori elesettebb, de úgy-ahogy még lélegeztetőgépen tartott emberek, rétegek ,,be lettek áldozva''. Itthon nincs oyan közbizalom, egymásban való bizalom, mint Dániában, és ez az ország egész légkörét, közhangulatát is meghatározza. A politikát nem is említem, mert ez még annál is fontosabb, ez mindennek az alapja. Sok ember még lehajtani sem tudja nyugodtan a fejét.

Gyerekként a természettudományok érdekletek, kamaszkánt a társadalomtudományok, fiatal felőtt ként meg az, hogy a kettőt valahogyegymással ötvözve valami nagyot tudok tenni az emberiségnek egy elképzelt poziív kommunista jövőben. Hát sajnos z így nem jött össze, főleg mivel a gyerekkori érdeklődés után a természettudományok és a matematika húzósabb része nehéznek bizonyult, és az országot sem szerettem már, úgy éreztem, hogy a szegények és a cigányok lettek a bűnbakok mindenért, miközben a főbaj inkább a közbizalom elvesztésével és a kölcsönös segítség légkörének megszűnésével van. A cigányok mindig is érdekeltek, de főleg inkább nyelvi szempontból: régi családokhoz jártam nyelvet tanulni, később más természeti népek is érdekeltek.

ma 06:33
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Később felnőttként visszatértem a természettudományokhoz, szerencsére ezúttl valamnnyire mentek is, sok akadály ami előtt valaha fiatal felnőttként megtorpantam, most ma később íme mégis megoldódott, sikerült, leküzdöttem. Ma ebből élek, végül ilyen munkám is lett, részben a matatematika, részben a programzás terén.

A cigányok néprajzza, neylve ma is érdekel, de a dolgot kiegészítettem Szibéria kis- és vadnépei, főleg az eszkimók nyelvének, valamikori mesevilágának tanulásával is. A tervem az volt, hogy az őskori népek és a természeti népek őskommunizmusát valahogy matemaatikai elvonatkoztatással a mai viszonyokra is általánosíthatóvá teszem ,és megteremtem a valódi, igazi kommunizmust. Bár sajnos ezzel a tervvel még nem sikerült egészen megbírkóznom, de a matematikai , természettudományos háttér legalább a megélhetésben segít, és kikapcsolódást is nyújt. Lehet hogy a cigány nyelvvel is fogok újra foglalkozni.

ma 06:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Attól hogy gang rappet hallgatsz,nem leszel bűnöző. Raboltál már? Fegyvert fogtál?
ma 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!