Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Meddig kell még ezt csinálnom,...

Meddig kell még ezt csinálnom, hogy én legyek a legmenőbb gyerek az iskolában?

Figyelt kérdés
Nemrég halottam, hogy szigmának lenni az új menőség, és én mostanában nem vagyok valami népszerű az osztályban ezért, elkezdtem szigma lenni, az első napokban, hetekben elég nehéz volt, nehéz volt csak úgy hirtelen hatalmas gyűlöletet mutatni a melegek felé, a nők felé és a baloldaliak felé, de a viselkedésbeli válzotások sem mentek olyan könnyen, nehéz volt mindig beszológatni a másiknak, állandóan menő napszemüveget hordani, és állandóan visszautasítani mások észrevételeit, véleményeit, de talán a legnehezebb az állandó komoly arc megtartása volt és az érzelmek elnyomása, valamint a minden nap 2 doboz cigi és 6 korsó sör megivása volt, de legalább az ügy érdekében sikerült előrelépést tennem mert lettek barátaim az iskolába, igaz nem a legértelmesebb barátaim lettek így eddig, de bízom benne, ha tovább folytatom a szigmává válást akkor az osztályban, sőt az egész iskolában én leszek a legmenőbb gyerek

ma 06:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gimiben még lehet ezek tartoznak a menőséghez, ahogy te azt itt leírtad.. Csak egyszer vége lesz a giminek is, ne feledd...

Akkor majd ott állsz tanulatlanul, munka nélkül, mert szórakoztál, de emellett basztál képezni magad és arcon ver a rideg valóság... Rájössz majd, hogy nem osztottak neked lapot.

Magas lóról lehet nagyot zuhanni. Egyébként a bunkó, tahó viselkedés nem menő, maximum a neandervölgyiek körében. Dehát madarat tolláról..

ma 09:45
 12/16 A kérdező kommentje:
neked szokott lenni az iskolában oylan, hogy szünnap? a többi irásodra inkább rá sem hederítek
ma 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Aztán majd belekevernek valami balhéba és rádverik.. És addig tart a barátság is.
ma 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
kamu poszt
ma 09:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kamu.

Kérdés jelentve ❌

ma 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:

En szigma voltam a suliban. De akkoriban a szigma nem volt meno, es ontorvenyu bunkonak hivtak. Jobb lenne most fiatalnak lenni.....

40F truecel

ma 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!