Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kéne csinálnom?

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
A kis gyerekem folyamatosan bejön hozzám amikor WCzek. Normális hogy ez engem nagyon zavar? Amúgy sem szeretem ha zavarnak ilyenkor, de az hogy a gyerekem folyamatosan ott van mellettem amikor intézem a dolgom annak kifejezetten nem örülök. Ráadásul, a másik probléma az hogy, én nem tudok pisilni ha valaki ott van mellettem. Főleg akkor nem ha hallja. Mindig próbálom elmondani a gyerkőcnek hogy most "anya egyedül szeretne lenni egy pár percre" de nem hallgat rám. Mit lehet csinálni?

aug. 26. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ajtó nem zárható?
aug. 26. 13:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem
aug. 26. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor délutánra itt is van a task apucinak: irány az OBI, tessék venni egy bajonettzárat, és felcsavarozni az ajtóra! ;)
aug. 26. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyi idős. Ha még nagyon pici, eleve nem hagyom egyedül, csak olyan helyen, ahonnan nem tud kijönni. Pl.kiságy. Ha nagyobb, akkor meg már megérti. Na, nem úgy, hogy szeretnél egyedül lenni, mert eleinte nem nagyon érdekli őket, anya mit szeretne. Ide nem jöhetsz be, ha valaki bent van. Pont.

Én is kipróbáltam a 6 naposommal, hogy anya még szeretné befejezni a kávéját, addig ne kiabálj, de nem nagyon hatotta meg🤣

aug. 26. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy tegyetek fel valamit amivel zárható. Az én 4 évesem is állandóan nyitogatni akarja az ajtót, mert épp fontosat akar mutatni, éhes vagy szomjas. Bezzeg, ha ő neki van ott dolga, akkor ne menjünk be. Más megoldás nincs.
aug. 26. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sok kisgyerek csinálja ezt. Emlékszem én is mentem anyukàmmal wc re. Ö a wc n ült én meg a bilin. És sehogy sem akartam megérteni.

Ebből ne csinálj ügyet, wc z ha kell. A gyereked, nem is fog emlékezni rá és ha nagyobb lesz úgysem csinálja majd.

Ezen a korszakon is túl leszel.

aug. 26. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
3as, vagy akár ezt anyuka is meg tudja csinálni, ha már őt zavarja.
aug. 26. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez normális, mindig mennek.

Tegyél zárat az ajtóra én is azt mondom.

Én is bezárom, kopog, anyaaa szeretnék bemenni! Ha végeztem, bemehet, de akkor már nem érdekes. 1-2 hét után már nem jött. Vagyis jött, de kopogott, szóltam, hogy később, és visszament játszani.

aug. 26. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:

A 2 évesem is bejön utánam

Mondjuk amilyen huncut nem merném bezárni az ajtót ha csak ketten vagyunk itthon, meg a végén a plafonrol szedhetnem le őt.

Inkább jöjjön be hozzám, mint valamit kimuveljen.

aug. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!