Mit kéne csinálnom?
Attól függ, mennyi idős. Ha még nagyon pici, eleve nem hagyom egyedül, csak olyan helyen, ahonnan nem tud kijönni. Pl.kiságy. Ha nagyobb, akkor meg már megérti. Na, nem úgy, hogy szeretnél egyedül lenni, mert eleinte nem nagyon érdekli őket, anya mit szeretne. Ide nem jöhetsz be, ha valaki bent van. Pont.
Én is kipróbáltam a 6 naposommal, hogy anya még szeretné befejezni a kávéját, addig ne kiabálj, de nem nagyon hatotta meg🤣
Szerintem sok kisgyerek csinálja ezt. Emlékszem én is mentem anyukàmmal wc re. Ö a wc n ült én meg a bilin. És sehogy sem akartam megérteni.
Ebből ne csinálj ügyet, wc z ha kell. A gyereked, nem is fog emlékezni rá és ha nagyobb lesz úgysem csinálja majd.
Ezen a korszakon is túl leszel.
Ez normális, mindig mennek.
Tegyél zárat az ajtóra én is azt mondom.
Én is bezárom, kopog, anyaaa szeretnék bemenni! Ha végeztem, bemehet, de akkor már nem érdekes. 1-2 hét után már nem jött. Vagyis jött, de kopogott, szóltam, hogy később, és visszament játszani.
A 2 évesem is bejön utánam
Mondjuk amilyen huncut nem merném bezárni az ajtót ha csak ketten vagyunk itthon, meg a végén a plafonrol szedhetnem le őt.
Inkább jöjjön be hozzám, mint valamit kimuveljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!