Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Meddig kell még ezt csinálnom,...

Meddig kell még ezt csinálnom, hogy én legyek a legmenőbb gyerek az iskolában?

Figyelt kérdés
Nemrég halottam, hogy szigmának lenni az új menőség, és én mostanában nem vagyok valami népszerű az osztályban ezért, elkezdtem szigma lenni, az első napokban, hetekben elég nehéz volt, nehéz volt csak úgy hirtelen hatalmas gyűlöletet mutatni a melegek felé, a nők felé és a baloldaliak felé, de a viselkedésbeli válzotások sem mentek olyan könnyen, nehéz volt mindig beszológatni a másiknak, állandóan menő napszemüveget hordani, és állandóan visszautasítani mások észrevételeit, véleményeit, de talán a legnehezebb az állandó komoly arc megtartása volt és az érzelmek elnyomása, valamint a minden nap 2 doboz cigi és 6 korsó sör megivása volt, de legalább az ügy érdekében sikerült előrelépést tennem mert lettek barátaim az iskolába, igaz nem a legértelmesebb barátaim lettek így eddig, de bízom benne, ha tovább folytatom a szigmává válást akkor az osztályban, sőt az egész iskolában én leszek a legmenőbb gyerek

ma 06:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg bele nem pusztulsz a boldogtalanságba, másoknak megfelelésbe. Lehet persze így is élni, csak nem érdemes.
ma 06:38
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

#1:

De remélem nem dőltél be neki, hogy ez egy igaz történet lenne. ☺️

ma 06:44
 3/15 A kérdező kommentje:
2# ja igen igazad van nem voltam teljesen őszinte a hellt meg a roma szavakat kihagytam, de ez most mindegy a lényeg, hogy ezzel az életmóddal már 4 barátot szereztem az elmult hónapban, és ez ezek alapján csak nőni fog
ma 06:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Barat? Nem a barataid, te pedig egy luzer csavo vagy.
ma 07:01
 5/15 A kérdező kommentje:
A barátaim, és ha lúzer lennék nem lenne 4 barátom kapásból
ma 07:07
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Aha, jól van Tibike, anyád tud erről a bunkóságcunamiról? Elmúltál már 16? Ha nem töröld magad innen azonnal.
ma 07:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha lenne 4 barátod, ezt az életedet nagyban befolyásoló kérdést meg tudnád velük vitatni így, ahogy ide leírtad. Szégyen nélkül, őszintén.

Nincsenek barátaid. Felvettél egy szerepet és ahhoz találtál embereket. Ez barátság? Dehogyis.

ma 07:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírsz, az nem a szigmaság. Ez szimplán tahó.

A szigma pont lexarja, hogy mit csinálnak/gondolnak mások, a szigmát nem veszik észre az emberek a tömegben. A szigmaság akkor jön ki, amikor megszólítasz valakit, és látják a sokkoló önbizalmadat. Ami neked nijcs. Amit csinálsz, az éppen a szigmaság legnagyobb ellentéte. Ez bétaság. Alfának akarsz látszani, de nincs meg a határozottságod az alfasághoz. Közben meg azt hiszed ez a szigma!?

ma 08:21
 9/15 A kérdező kommentje:
8# az elmúlt hetekben sikerült nagyrész szigmának lennem és megtanultam, hogy nem szabad hallgatni mások véleményére, úgyhogy nem is érdemel egy szót sem az üzeneted főleg ha balos az illető, de végülis teljesen mindegy ki, de azért annyit hozzá teszek, hogy bőven van elég magabiztosságom, ugyanis mostmár elég profin tudom elnyomni az érzelmeimet és a maszkulinitást is sikerült felvennem, a leszolításokkal sincs problémám, inkább te tanulj meg szigma lenni, ez pont nem szigma amit írsz hanem gyenge libsi szöveg, és itt a világban csak szigma és liberalizmus között lehet választani, nagyon rosszul tetted, hogy a baloldalt választottad inkább
ma 08:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Te tényleg kicseszettül szerencsétlen és ostoba vagy!

Megtanultad, hogy nem szabad hallgatni mások véleményére, majd szilárd magabiztossággal kiírtad ide ezt a "kérdést" - amiben nincs is valódi kérdés -, hogy másoktól kapj reakciókat, amiket aztán oltogathatsz és szarozhatsz. Miért érdekel mások véleménye, ha nem szabad hallgatni azokra?

1. Bízom benne, hogy az egész akciód csak trollkodás.

2. Ha véletlenül nem az, teljes mértékben megérdemelt négy barátot szereztél, akik legalább olyan szánalmas színvonalúak, mint te vagy. (Hogy lehet barátot "szerezni"? Es napok alatt? Az igazi barátság szépen és lassan kialakul, majd még jó hosszan formálódik.)

3. Én is bolond vagyok, amiért egyáltalán végig olvastam az ostobaságaidat és időt fecséreltem az írásra.

4. Te reggel 8 óra 34-kor nem órán ülsz a suliban?

5. Ha egyszer azt hallanád, hogy gyilkosnak lenni az új menőség, ne akarj azonnal népszerű lenni!!!

ma 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!