Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha fáj a lábam vagy a hátam...

Ha fáj a lábam vagy a hátam miért mondják azt hogy azért fáj mert nem mozgok?

Figyelt kérdés
Közbe sokat sétálok, itthon edzeni is szoktam. Szeretik rám fogni hogy nem mozgok sajnos. Ismerőseim, szüleim is. Ráaadásul az alakom is jó.

ma 17:46
 1/7 A kérdező kommentje:
tudják hogy mozgok, de mindig azt mondják nekem hogy nem mozgok semmit. Ez valami divat? Másnak is mondják?
ma 17:46
 2/7 anonim válasza:
19%
Látszik rajtad, hogy dagi vagy. Az alakod nem jó. Bocsi
ma 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
14%

Nem látják át, hogy egy mozgás mivel járhat: ha mozog az ember, akkor izomláz keletkezhet, vagy megerőltetheti az ember, hasonlók. A többiek csak vagy nem gondolkodnak, ezért beszélnek h*eségeket, vagy pedig ők nem mozognak, de a lelkiismeretük cseszteti őket, hogy lám, nekik is kellene, de te sportolsz, így ez b*a a csőrüket.

Ne törődj velük:)!

ma 17:51
 4/7 A kérdező kommentje:
162 cm és 49 kg vagyok nem dagi:D
ma 17:54
 5/7 A kérdező kommentje:
3: igazad van(:
ma 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
16%
Kérdés mit értesz sok mozgás alatt. Lehet, hogy valóban többet kellene mozogni napközben is. Nyújtásokat, tornát végezni, átmozgatni magad. De lehet az étrenden kellene változtatni.
ma 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mondták amíg gyerek voltam és panaszkodtam és csak otthon edzettem. Aztan miután eljártam edzeni, már mem mondták.
ma 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!