Miért lett divat sok fiatalnál, hogy csak szendvicset esznek ebédre is? Elég jómodú családok gyerekeinél vettem ezt észre.
20, ne haragudj, de nyomtam rád egy pirosat. Nem jó a koplalás, egyrészt nem lehet hosszú távon tartani, másrészt nem is hasznos a szervezetnek. Koplalni káros! És azért nyomtam a pirosat, mert úgy veszem le a kommentedből, mintha errre buzdítanád a többieket.
Inkább azt kéne megnézni, hogy mit eszel vagyis ettél a opllás előtt.
Csomószor van, hogy az ember mondja, hogy de hát ő semmit sem eszik, aztán összeírja hogy mit evett aznap és kiderül hogy pontosan mi a gond.
Majd úgy járnak mint anyám egyik barátnője 52 évesen.
Rendszertelenül evett, gyűlölt főzni és csak hideg kaját evett + kávé és cigi desszertnek és csak vendégségben evett meleg ételt.
Nem régen gyomorfekélye volt, kivették a gyomra 70%-át. Majdnem belehalt az egész ceremóniába.
Leírtam, hogy ez nekem működik. Nem mondtam, hogy mindenki csinálja ezt. Úgyhogy nyomtam rád 10 pirosat értelmetlen enber.
23: ki eszik rendszertelenül? Ki eszik hideg kaját? Micsoda hülyeség ez.
27, bőven elég a kávé és cigi. Sőt, olyan is kap fekélyt, aki meleget eszik, nem kávézik, nem iszik, nem cigizik.
A hideg kaját teljesen felesleges ideekeverni. Hacsak nem tud valaki valami tanulmányt belinkelni. Ez csak az öregek "föttétel" mániája. Semmivel nem lesz a kaja jobb attól, hogy meleg.
26,28
Majd megtudjátok. Nekik is ezt mondták. :P
De miért lenne fekélyed attól, hogy nem délben, hanem este eszel főtt ételt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!