Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lett divat sok fiatalnál...

Miért lett divat sok fiatalnál, hogy csak szendvicset esznek ebédre is? Elég jómodú családok gyerekeinél vettem ezt észre.

Figyelt kérdés
Én is fiatal vagyok, de nem bírnám ki ha nem ehetnék főtt kaját ebédre. Sokszor vacsira is azt szeretek enni. Barátnőm is mindig mondja hogy szenyót evett ebédre. Nagyon rossz lehet így táplálkozni, más szerint is? Nem eszik nagyon főtt ételt.

nov. 27. 12:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
33%
Nem érnek rá, nem törődnek nagyon magukkal, nem akarnak kitűnni a többi közül.
nov. 27. 18:01
 22/34 anonim ***** válasza:
48%

20, ne haragudj, de nyomtam rád egy pirosat. Nem jó a koplalás, egyrészt nem lehet hosszú távon tartani, másrészt nem is hasznos a szervezetnek. Koplalni káros! És azért nyomtam a pirosat, mert úgy veszem le a kommentedből, mintha errre buzdítanád a többieket.

Inkább azt kéne megnézni, hogy mit eszel vagyis ettél a opllás előtt.

Csomószor van, hogy az ember mondja, hogy de hát ő semmit sem eszik, aztán összeírja hogy mit evett aznap és kiderül hogy pontosan mi a gond.

nov. 27. 18:30
 23/34 anonim ***** válasza:
43%

Majd úgy járnak mint anyám egyik barátnője 52 évesen.

Rendszertelenül evett, gyűlölt főzni és csak hideg kaját evett + kávé és cigi desszertnek és csak vendégségben evett meleg ételt.

Nem régen gyomorfekélye volt, kivették a gyomra 70%-át. Majdnem belehalt az egész ceremóniába.

nov. 27. 18:40
 24/34 anonim ***** válasza:
65%

Leírtam, hogy ez nekem működik. Nem mondtam, hogy mindenki csinálja ezt. Úgyhogy nyomtam rád 10 pirosat értelmetlen enber.

23: ki eszik rendszertelenül? Ki eszik hideg kaját? Micsoda hülyeség ez.

nov. 27. 19:04
 25/34 anonim ***** válasza:
17%

24

pl. te.

nov. 27. 19:33
 26/34 anonim ***** válasza:
65%
Hideg kaja miatt fekély? Ne legyél már ostoba.
nov. 27. 21:08
 27/34 anonim ***** válasza:
23%
26, "+ kávé és cigi desszertnek "
nov. 27. 22:54
 28/34 anonim ***** válasza:
77%

27, bőven elég a kávé és cigi. Sőt, olyan is kap fekélyt, aki meleget eszik, nem kávézik, nem iszik, nem cigizik.

A hideg kaját teljesen felesleges ideekeverni. Hacsak nem tud valaki valami tanulmányt belinkelni. Ez csak az öregek "föttétel" mániája. Semmivel nem lesz a kaja jobb attól, hogy meleg.

nov. 27. 22:57
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

26,28

Majd megtudjátok. Nekik is ezt mondták. :P

nov. 28. 17:04
 30/34 anonim ***** válasza:
84%

De miért lenne fekélyed attól, hogy nem délben, hanem este eszel főtt ételt?

nov. 28. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!