Miért lett divat sok fiatalnál, hogy csak szendvicset esznek ebédre is? Elég jómodú családok gyerekeinél vettem ezt észre.
Egy szendvics is lehet finom, egészséges és laktató. Nincs ezzel szerintem gond, ne foglalkozz azzal, hogy ki mit eszik.
Én ma például 2 szelet kenyeret, savanyú uborkát és paprikás humuszt ettem (a humuszt én csináltam házilag).
Én is ilyen vagyok. Jómódú családból jövök, sőt már én is dolgozom és jól élek.
Viszont nagyon szeretem a szendvicseket, ez a kedvenc ételem.
Egyetem alatt gyakran csak ennyire volt idő, meg kolis voltam.
Most már van rendes konyhám, de nagyon szeretem a szendvicset. Nem tudnék állandóan azt enni (éltem olyan országban, ahol csak az van kb, és borzalom volt), szoktam főzni meg eljárni enni. De reggelire megmaradt a szendvicsezés. Néha máskor is, mert egyszerű és finom. Azért igyekszem legalább napi 1-szer főtt ételt enni.
23N
Azért mert ha minden nap meg munka után nagy bevásarlast tartanál meg főzöcskéznél, semmi életed és szabadidőd nem lenne.
A fött kaját meg is kell fözni valakinek.
Feltéve ha nem rendeled.
De ugye az pénz.
A szenyó kevesebbe kerül.
A kérdésben sima szalámis szendvics szerepel, nem uborkás-paradicsomos prémium sajtos-sonkás szendvics sokmagvas buciban áfonyával leöblítve. Egy sima szalámis szendvics pont annyira “egészséges”, mint a pörkölt, semennyire. És szerinted a főtt étel csak pörkölt lehet? Nem ettél még egészségesebb főtt ételt, hogy ilyen szélsőségekben gondolkozol?
De a kérdésre visszatérve teljesen tökmindegy, ki mit ebédel, mert az össz napi kajálást kell nézni. Az az egészségesebb, aki több gyümölcsöt, zöldséget meg egészséges ételek eszik, és lehetőleg semennyi csipszet meg cukros szarokat, üdítőket, energiaitalokat stb.
Ez nem divat kérdése, és semmi baj vele. Egy szendvics nagyon finom és laktató tud lenni. Nem mindenki igényli folyamatosan a főtt ételt.
Én is szeretek pár napig főtt étel nélkül lenni. Nagyon jó az emésztésemnek is.
Sokszor nem is tud az ember ebédre főtt ételt enni, mert nincs otthon. Hordozni nem akarja, nem tudja (pl. hűteni, melegíteni). Menüs kaják meg sokszor a legrosszabb menzai 'minőségűek'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!