Miért lett mostanában egyre nagyobb "divat" az, hogy kvázi putriból játsszák a méltóságos urat?
Benzinkúton álltam sorba előttem egy kiszuperált huszonéves exprémium a leg-leg-legharcoltabb külsővel a mondhatni bele illő egyénekkel. Aztán valami arab olajsejket megszégyenítő egóval csak az ablakon kikönyökölve ordították a kútkezelőnek hogy "ezeöté", közben meg üvöltött a kisgrófó.
És egyre több ilyet látok, hogy kicsit túl magas lóra szállt fel az egyén, mondhatni "putriból játssza a méltóságos urat".
Miért lett/lesz ez egyre jobban divat ebben az országban?
Tényleg jó lenne, ha észrevennék magukat..
Túlkompenzálják a helyzetet, és azt szeretnék, ha ott és akkor rájuk figyelnének, ők lennének a középpontban. Nekem is nagyon sok, amit le tudnak művelni, de olyankor igyekszem tudomást sem venni róluk, mert ezek az egyének tipikusan figyelemre éheznek. Szerintem az lehet a háttérben, hogy sokan vannak, akik nem kaptak/kapnak nekik elegendő figyelmet, és így szeretnék ezt most pótolni.
Nekem is van egy ilyen szomszédom, borzalmas, mit meg tud magának engedni időnként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!