Manapság jól szoktak sikeredni az osztálytalálkozók? Sokan mennek el?
Nálunk most nyáron volt középsulis osztálytali. Hát kb a 3/4 osztály hiányzott.
Az a baj, hogy nehéz összeegyeztetni, hogy kinek mikor jó.
Igény az változó, van aki szívesen megy, van aki nem.
Sztem az idősebb korosztályoknál ez jobban működött, most már mindenki rohan, senki sem ér rá.
Jövőre lesz 10, hogy általánosból, illetve 5 éve, hogy gimiből ballagtam. Az előbbit illetően még csak minimális szervezkedés sem volt, hogy bárminemű találkozó legyen, egyszer sem. A gimisnél meg egy beszélgetés volt róla, meg egy szavazás, azonban ott sem voltak túl aktívak a többiek. Én sem, de már akkor tudtam, hogy nem szeretnék elmenni rá, mivel piszkáltak gimi alatt. Vagyis, azok pörgették a dolgot, akik amúgy is sokat járnak össze, de 5-6 embernél nem volt többről szó.
Unokatesók, barátok is azt mesélik, hogyha egyáltalán sikerülnek ilyen találkozók, akkor is csak nagyon kevesen mennek el. Nem sikerültek rosszul, csak az a része volt kellemetlen, hogy több megjelenőre számítottak, főleg, mert olyanok is akadtak, akik biztosra mondták, mégsem mentek el, amiről nem is szóltak előzetesen.
Kb 7 éve volt az utolsó középsulis osztálytalálkozónk. Az utolsó áltsulis pedig a normál 5 éves, tehát 12 éve.
Senki nem vágyik már rá. Akit érdekel valaki, azok úgyis követik egymást insta/face, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!