Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Osztálytalálkozóra miért...

Osztálytalálkozóra miért viszik el emberek a párjukat és a gyerekeiket? 5 évente egyszer van egy ilyen esemény, nem esik le az embereknek, hogy ide a volt osztályt várják, és nem családi napot akarnak szervezni?

Figyelt kérdés
aug. 26. 23:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom dicsekedni akarnak vele, hogy nekik bejött az élet.
aug. 26. 23:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a szervezők mondják meg, hogy kizárólag az osztálytársak hivatalosak, vagy családos programot szerveznek.

Nálunk felváltva van mindkét típusú.

aug. 27. 00:07
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Hogy vagizzanak

Én is azért vinném, ha lenen

aug. 27. 00:08
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak ennyit sikerült elérniük az életben, mi mással próbálnának menőzni? Szánalmas amúgy. Nem érdem férjhez menni, gyereket szülni, de várják a kitüntetést a birkák.
aug. 27. 00:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A szervezéstől függ. Ha meg van határozva, hogy családos lesz az osztálytalálkozó, akkor lehet vinni őket, ha nem, akkor nem. Ilyen egyszerű.
aug. 27. 00:18
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Bemutatják a tökéletes életüket, de azt már nem látod, amikor 5 perccel az esemény után, már a kocsiban üvöltöznek egymással.

"A francnak kellett eljöni!!"

" Mi a francnak hoztad el a gyereket !"

"Visszaköltözök anyuhoz"

"Pont olyan hülye vagy mint az anyád, jobb is ha visszamész. "

aug. 27. 06:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Én gyerekként imádtam, anyum osztálytalálkozóit a szervezők direkt úgy szervezték hogy mindenkit családostul hívtak, 2-3 napos tök jó buli volt minden évben. :)

Szóval attól függ, ha úgy szervezik akkor miért ne vinnék? Ha nem úgy van szervezve, csak 1-2 ember kéretlenül családostul állít be, az persze egész más.

aug. 27. 09:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a 20 éves osztálytalálkozó is elmaradt, nemhogy családbemutatás ötévente. Kit erdekelnek mások családjai egy osztálytalálkozón? Én pár emberen kívül senkit nem ismernék fel amúgy sem.
aug. 27. 09:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyszer sem voltam és csak egyszer voltam évfolyamtalálkozón.
aug. 27. 09:32
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

Én pont ezért nem járok el ezekre. Az én osztálytársaim már a középiskolában is ge cik voltak, verték a nyálukat a semmire.

Gondolom most meg vernèk a nyálukat a csokos hitelből vett házra, autóra. Meg hogy nekik össze jött 1 nő aki gyereket szült Nekik...

Erre én nem vagyok kíváncsi

aug. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!