Osztálytalálkozóra miért viszik el emberek a párjukat és a gyerekeiket? 5 évente egyszer van egy ilyen esemény, nem esik le az embereknek, hogy ide a volt osztályt várják, és nem családi napot akarnak szervezni?
Mindig a szervezők mondják meg, hogy kizárólag az osztálytársak hivatalosak, vagy családos programot szerveznek.
Nálunk felváltva van mindkét típusú.
Hogy vagizzanak
Én is azért vinném, ha lenen
Bemutatják a tökéletes életüket, de azt már nem látod, amikor 5 perccel az esemény után, már a kocsiban üvöltöznek egymással.
"A francnak kellett eljöni!!"
" Mi a francnak hoztad el a gyereket !"
"Visszaköltözök anyuhoz"
"Pont olyan hülye vagy mint az anyád, jobb is ha visszamész. "
Én gyerekként imádtam, anyum osztálytalálkozóit a szervezők direkt úgy szervezték hogy mindenkit családostul hívtak, 2-3 napos tök jó buli volt minden évben. :)
Szóval attól függ, ha úgy szervezik akkor miért ne vinnék? Ha nem úgy van szervezve, csak 1-2 ember kéretlenül családostul állít be, az persze egész más.
Én pont ezért nem járok el ezekre. Az én osztálytársaim már a középiskolában is ge cik voltak, verték a nyálukat a semmire.
Gondolom most meg vernèk a nyálukat a csokos hitelből vett házra, autóra. Meg hogy nekik össze jött 1 nő aki gyereket szült Nekik...
Erre én nem vagyok kíváncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!