Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Osztálytalálkozóra miért...

Osztálytalálkozóra miért viszik el emberek a párjukat és a gyerekeiket? 5 évente egyszer van egy ilyen esemény, nem esik le az embereknek, hogy ide a volt osztályt várják, és nem családi napot akarnak szervezni?

Figyelt kérdés
aug. 26. 23:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jogos és jó a kérdés, de sokan ezt kb. egotuningnak tartják, valamint vannak olyanok is, akik azt gondolják, hogy csak így bebizonyítva tudnak felmutatni valamit.
aug. 27. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:
A férjemnek pl lesz oaztalytalalkozoja hogy párokat, házastársakat is szívesen látnak, meghívott. Gondolom a valójában jó osztályokat érdeklik mi lett a másikkal, most hol tart, ezért ha van párja, gyermeke őket is szívesen megismernek, mert hozzá tartozik.
aug. 27. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Én párként voltam hivatalos egy ilyen osztálytalálkozóra, ahová komplett családokat vártak. Egy kicsit bájcsevegtem a párom volt haverjaival, ittam egy pohár bort, majd hazamentem. Annyira semmi közöm nem volt ahhoz, hogy ők olyan régi sztorikat mesélnek el, amiket nem értettem hiszen én nem voltam ott, a belsős vicceket se értettem, mikor úgy éreztem, hogy eleget voltam már ott, akkor mondtam a páromnak, hogy érezze jól magát, én lépek.

Nekem jó osztályközösségem volt, több emberrel a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Tudom, ki a párjuk, férjük-feleségük, tudok arról, ha gyerekük született, ott voltam az esküvőn, voltam a babát látogatni. Viszont az osztálytalálkozó, az továbbra is az osztályba járt emberekre tartozik, és tapasztalatból mondom, hogy egy kívülálló nem érzi ott jól magát, ha meg valaki nem az életed része, de annyira nem, hogy azt se tudjátok egymásról, hogy a másiknak épp ki a párja, akkor tényleg semmi értelme annak, hogy mindenki vigyen +1 (vagy több) főt. Nálunk mondjuk szigorúan le van korlátozva, hogy csak az osztályba járók jöjjenek. Így is meg lehet mutatni a családot fotókon, ha valaki nagyon szeretné. De igazából se a család nem téma, se a munka, max. érintőlegesen, az első fél órában van egy ilyen 'mesélj magadról' jellegű rész, mikor mindenki elmondja, hogy áll az élete, mit dolgozik, megházasodott, meg fog házasodni, született gyereke, végigjárta az El-Camínót, akármi. Utána meg kötetlen beszélgetés.

aug. 29. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van!

Az én osztályom csak nagyképűsködne, erre nem vagyok kíváncsi, így nem is járok el.

aug. 29. 20:13
 15/15 gungasam ***** válasza:
52%
Az osztálytalálkozóra azért vihetik(viszik) a családjukat mert a családjuk elől nem zárják el a múltjukat, amire esetleg büszkék is lehetnek. Ugyanúgy lehetnek büszkék a családjukra a találkozó tagjai előtt. Az osztálytalálkozónak az ad valódi értelmet ha az osztály jó csapat volt valaha. Nem a dicsekedés miatt...
szept. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!