Miért szokták manapság leszólni, fikázni az osztálytalálkozókat?
Szerintem éppen hogy nem élmény, a legtöbb idöközben teljesen idegen lett, fél óra elmegy az "emlékszel" dolgokkal, még ennyi, hogy "mit csinálsz most", utána meg csak néznek ki a fejükböl, mert nincs más téma.
Ha meg végre vége lesz, újabb 5-10 évig megint senki nem foglalkozik senkivel.
Aki tényleg fontos (volt) számodra, azzal úgyis tartod a kapcsolatot, a találkozón semmi újat nem tudsz meg róla, emiatt nem érdemes elmenni.
Egyébként meg ott mindenki szépeket mesél magáról, mindenki sikeres, hogy ebböl mennyi igaz, azt meg mindenki tudja, nagyrésze nem, és ami meg negatív, az el lesz hallgatva, pedig annak is lenne jelentösége.
‘13-ban érettségiztem, azóta se volt osztálytalálkozóm, nem is hiányzik. Ha valaki annyira hiányozna akkor amúgy is tartanám a kapcsolatot.
Egyébként a mai világban már eleve nehezebb, az ex-osztálynak legalább a fele külföldön él azóta, nem lenne könnyű összehozni.
2es,
Ezt szokták mondani, de én nem tapasztaltam. két osztályommal is volt osztálytalálkozóm és kifejezetten jók voltak.
Ez nem mindig türelem kérdése. Biztos van valami generációs különbség is amúgy, mert pl szüleimnek szokott lenni találkozója, 1-2 kivétellel minden volt osztálytársuk ugyanabban a megyében él (és az 1-2 kivétel is belföldön). Az én osztálytársaim közül sokan nem fognak külföldről vagyonokat költeni repülőre, és/vagy tizenórákat autózni egy osztálytali miatt, ami szerintem tök érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!