Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vidékiek, falun élők főleg,...

Vidékiek, falun élők főleg, nem zavar titeket a tollfelvásárló állandó kiabálása? Nem lehet kitiltani őket vagy valami szankciót alkalmazni?

Figyelt kérdés

Ma leraktam a kicsit aludni 1 órakor, nagy nehezen elaludt. Közben a másik szobában szellőztettem picit, erre pont akkor kanyarodott le és kapcsolta be maximális hangerőn a hangszórót a BMW tetején. A szokásos figyelem, figyelem asszonyok, megérkezett a tollfelvásárló... annyira idegesít, hogy megdobáltam volna. Sajnos a gyerek is felriadt és utána már nem is aludt el. Rendszeres, hogy órákig kiabáltatja a hangszórót és a kutya nem ad neki dunnákat, de mégis 2x is körbe megy. Ezeket a felvásárlós idiótákat nem lehet faluból kitiltani? Minden héten jönnek, néha 2 kocsival is és kórusban hallani ahogy kiabál, már meg lehet tőle zavarodni mikor egyik is és a másik hangszórója is üvölt.

Felvásárló a fenét, ingyen akarja kérni, mert egyik néni akart neki eladni és azt mondta 500 ft akart neki adni 5 dunnáért amit ők tömtek kacsa és libatollakból régen.

#falu #vidék #felesleges zajok
nov. 21. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Idegesítőek, nálunk is jönnek-mennek, most a falu facebook csoportjában is láttam a hirdetésüket. Ha nekem lenne velük ilyen problémám (de nincs gyerekem), rájuk írnék és elküldeném őket az anyjukba. Nem tudom, hogy esetleg a jegyzőnél vagy polgármesternél lehet-e emiatt panaszt tenni, vagy hogy nekik van-e egyáltalán bármilyen hatáskörük velük szemben... Érdemes lehet rákérdezni.
nov. 22. 05:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Vidéki vagyok, de ez az első, hogy látom ezt a szót, meg leírva is, hogy ez mi. Nálunk nincs ilyen.
nov. 22. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem speciel nem zavar, de esküszöm, hogy mióta az eszemet tudom (29 vagyok) sose láttam, hogy megállt volna az a kocsi, és eladtak volna nekik valami tollat :D

Nem tudom ez hogy éri meg nekik pénzügyileg.

nov. 22. 08:58
 4/4 Metionin ***** válasza:
Mi csak simán megszoktuk, mert nemcsak a tollas járt, hanem kb. fél órás szünetekkel utána jött a gázos, a kenyeres, a tejes és a tápos autó is. Plusz a szomszéd reggel 5-kor percre pontosan izzította a traktort, amivel permetezni járt és úgy ment a motor elég sokáig amíg a tartály bekeverte a permetszert. Imádtam, hogy egy rohadt hétvégén vagy szünetben sem lehetett tovább aludni.
nov. 22. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!