Vidékiek, falun élők főleg, nem zavar titeket a tollfelvásárló állandó kiabálása? Nem lehet kitiltani őket vagy valami szankciót alkalmazni?
Ma leraktam a kicsit aludni 1 órakor, nagy nehezen elaludt. Közben a másik szobában szellőztettem picit, erre pont akkor kanyarodott le és kapcsolta be maximális hangerőn a hangszórót a BMW tetején. A szokásos figyelem, figyelem asszonyok, megérkezett a tollfelvásárló... annyira idegesít, hogy megdobáltam volna. Sajnos a gyerek is felriadt és utána már nem is aludt el. Rendszeres, hogy órákig kiabáltatja a hangszórót és a kutya nem ad neki dunnákat, de mégis 2x is körbe megy. Ezeket a felvásárlós idiótákat nem lehet faluból kitiltani? Minden héten jönnek, néha 2 kocsival is és kórusban hallani ahogy kiabál, már meg lehet tőle zavarodni mikor egyik is és a másik hangszórója is üvölt.
Felvásárló a fenét, ingyen akarja kérni, mert egyik néni akart neki eladni és azt mondta 500 ft akart neki adni 5 dunnáért amit ők tömtek kacsa és libatollakból régen.
Engem speciel nem zavar, de esküszöm, hogy mióta az eszemet tudom (29 vagyok) sose láttam, hogy megállt volna az a kocsi, és eladtak volna nekik valami tollat :D
Nem tudom ez hogy éri meg nekik pénzügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!