Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kisebb településen élő emberek...

Kisebb településen élő emberek! Szerintetek ebben mi az üzlet? Miért éri meg ezzel szórakoznia valakinek?

Figyelt kérdés

Vidéken élők többsége ismeri ezt az autót, amiből nyomják ezt a szöveget, hogy:

"Figyelem, figyelem asszonyok! Megérkezett a tollfelvásárló! Mindenféle tollakat felvásárolunk! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyatéktollakat! Bárkinek bármilyen toll van eladó, tessenek szólni, vagy kézzel inteni, és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor!"

Valaki tudja, hogy ebben mi az üzlet? A toll ilyen sokat ér? Oké, hogy ha elég sok van, abból már gyártható új párna, de amikor mindenféle random tollakat is összevásárolnak, meg koszos párnákat, ennek mi az értelme? Olyan gyakran jönnek és annyira erőszakosan megy a marketing, hogy nem hiszem el, hogy ne lenne benne jó lóvé. De mégis HOGYAN?

#tollfelvásárló #kacsatollat, libatollat #tollak ideje #Figyelem, figyelem asszonyok! #tessék inteni #átvételre kerül sor
szept. 12. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Pont egy ilyen esetnek voltam fültanuja, hogy egy idősebb asszony eladott ezeknek a tollfelvasarloknak pár paplant vagy 4-5 darabot pár euroert es akkor az a szemtelen cigany aztmondja neki, hogy magat most jol atvertem mert adtam maganak 50 eurt es akiknek ő ezt eladja azert kap 2000 eurt a 4-5 paplanert, ez a biznisz.
szept. 12. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk a drogot terítik vele.
szept. 12. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk Szerbiában nem tollat vásárolnak fel, hanem ócskavasat. Ugyanúgy, autóval, kihangosítva...
szept. 12. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

biznisz az, hogy fillérekért veszik meg a koszos tollpaplanokat.. és nézd meg mennyi egy valódi tollpaplan ára..

[link]

szept. 12. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Felénk azt mondják ukrán cigit, meg ilyeneket árul. Nem tudom én nem foglalkoztam velük sosem komolyabban. Egyszer hívtuk be még gyerekkoromban de addig rinyált végül nem vitt semmit.
szept. 12. 20:09
 6/7 Katona Dius ***** válasza:
100%
Egyrészt: felénk is ez az álca, hogy mehessen a drog. Másrészt (gondolom) meg veszik fillérekért, kiszedik a csúnya, régi huzatból. Csinálnak belőle újat, és eladják sokkal drágábban.
szept. 12. 20:19
 7/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nálunk szintén járt, valóban megvette a tollat olcsón és az abból készült új cuccot meg eladták máshol drágán de mi a román határ mellett laktunk és cigit, páleszt, egyéb csempész cuccokat is lehetett venni a tollaskocsitól. Mi is eladtuk nekik a régi dunyhát, a pasas meg cigit próbált anyámékra tukmálni.
szept. 12. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!