Mit gondoltok, hogy 35-40 körüli férfiak ugyanúgy járnak bulizni mint 20 évesen?
Figyelt kérdés
A baráti társaságom egy nagyobb része szinte csak ebből áll ki péntek, szombat esténként, illetve hogy mikor milyen buli lesz. Néha én is járok, de már ennyi évesen más dolgokat sokkal jobbnak és fontosabbnak tartok.nov. 8. 21:42
12/14 anonim válasza:
Addig sztem teljesen oké, ameddig:
- nem az van, hogy van gyerek, azt meg csak anyu pesztrálja, mert apu nem hajlandó rá, és csak a buli-buli-buli minden áldott héten min. 2 nap (ha csak nem vasárnap van anyucinak "kimenője")
- nem az a szitu, hogy lelakottabb, tipikusan középkorúnak kinéző pasik 20 éves csajok körül sündörögnek a dizsiben kellemetlenül és puffognak meg fikázódnak, ha lepattintják őket
Azzal alapvetően semmi baj, hogy iszogatnak, táncolnak, jól érzik magukat.
13/14 anonim válasza:
Én most 46 éves vagyok, egy szűk társasággal ugyanúgy kenjük mint 18 évesen. Mindenki szingli, gyereke sincs senkinek, tehát senkiért nem vagyunk felelősek és csak magunknak tartozunk elszámolással. Egy olyan csapat aki fölött ugyan elteltek az évek, de nem nőttünk fel, tényleg olyan hülyék vagyunk mit 18 évesen, sőt. Anyagi erő van rá, másra úgysem kell már költeni, jöhetnek a bulik. De nem csak péntek-szombaton, kenjük mi kedd-szerdán is :D Nekünk így jó. Senkit nem bántunk vele, a helyünket azért tudjuk, nem vegzáljuk a tizen-huszonéves lányokat. Meg hát bár majdnem mindennap valami buli, de nem tart ám hajnalig, ha 8 körül elkezdődik az ivászat, éjfélre általában mindenki ágyban van, ennyit bírunk, pláne ha másnap reggel meló miatt kelni kell.
14/14 anonim válasza:
Jól teszik, aki élvezi az menjen csak. Nem a középkorban élünk màr, hogy 35 évesen temetni kelljen magát valakinek. Főleg ha nincs gyerek sem, akkor miért kéne otthon ülnie valakinek hétvégenként?
Aki meg nem élvezi az ilyesmit, az otthon maradhat, semmi sem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!