Miért vannak megőrülve a szép nőkért a férfiak? Ők is ugyanúgy fosnak finganak mint mi rondák akkor miért?
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 21:12
1/21 anonim válasza:
Ki akarna ronda csajt? senki
Ki akarna ronda pasit? senki
Mindenki keressen olyan partnert aki a számára megfelelő és vonzó.
2/21 anonim válasza:
Mert sz@rf@szú ösztönlények vagyunk...de amúgy tényleg gáz,férfiként is belegondolva.Mondjuk én igyekszem nem beléjük bolondulni.
4/21 anonim válasza:
Ösztönösen a legszebb nőtől akar utódot, ha tudományosan nézzük!
5/21 anonim válasza:
Mert az élet nem a toaletten zajlik. Ott lehet, hogy egálban vagytok, de aztán ki is kell onnan jönni... :)
(Amúgy én szeretem a csúnyácska nőket.) :)
6/21 anonim válasza:
Ha ennyi a véleményed az emberekről, akkor zárd be magad egy ketrecbe és add el magad az állatkertnek.
7/21 anonim válasza:
Mert ők szépek, és az általad felsoroltakat a férfiak is teszik. Jó autót is akar az ember, pedig azt is kell tankolni, és az is ereszt kipufogó gázt.
Te miért finom ételt eszel ha ehetnél olyant is, amitől hányingert kapsz?
8/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező, miért vannak ilyen érzéseid és miért sorolod be magad a "ronda" kategóriába?
Sajnálom ha lelkileg bántottak.
9/21 anonim válasza:
Fogékonyabbak a vizuális ingerekre és működik náluk egyfajta versenyszellem, - sok férfinál státuszszimbólum, hogy szebb barátnővel, mutatósabb gépkocsival tud mutatkozni egy társaságban. Ez eléggé dedós szint, de a többségük még él, gyerek marad agyilag - az eljátszott szerepei ellenére is.
10/21 anonim válasza:
A férfiak nem a "szép" nőkért vannak oda, hanem a vonzó nőkért, akik egyben ápoltak is, vonzóan viselkednek, a megjelenésük sem taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!