Mit gondoltok, hogy 35-40 körüli férfiak ugyanúgy járnak bulizni mint 20 évesen?
Figyelt kérdés
A baráti társaságom egy nagyobb része szinte csak ebből áll ki péntek, szombat esténként, illetve hogy mikor milyen buli lesz. Néha én is járok, de már ennyi évesen más dolgokat sokkal jobbnak és fontosabbnak tartok.nov. 8. 21:42
2/14 anonim válasza:
Ma már nincsenek reggel 6-ig tartó bulik ám, mint régen. A partik nagy részének éjfélkor vagy kora hajnalban vége. Az meg, hogy az ember idősödik, nem jelenti azt, hogy a szórakozással teljesen fel kell hagyni. Én sem járok minden héten, de ha kedvem/erőm engedi, miért ne. 😉
37/F
4/14 anonim válasza:
Mondjuk reggel 6ig én 20 évesen sem bírtam.
20 évesen is max hajnal 2-ig tartott a buli és most 33 évesen is.
5/14 anonim válasza:
Járnak bulizni, de nem ugyanúgy. Mint ahogy én is járok bulizni. Már nem hajnalig... 🙂
6/14 anonim válasza:
Ez nem korfüggő.
Van, aki már 20 évesen is úgy él, mint egy nyugdíjas.
7/14 anonim válasza:
Nem kortól függ. Nagyon remélem is, hogy nem 😃 bulizzon, akinek jól esik. É lábam be nem teszem ilyen helyekre, beszélgetős laza házibulikat szeretem, társasozással, hülyüléssel, ilyesmi. De akinek a dizsi az élete, a táncika meg a tombolás, én tökre megértem, az is felszabadító lehet sokaknak. Hajrá nekik, csapassák
8/14 anonim válasza:
A, Vannak felnőtt gyermekek, ami jó;
B, Kell, hogy valaki tudjon gyerek is lenni néha felnőttként.
9/14 anonim válasza:
Nem férjnek apának valo hanem bomolni komolytalanra. Kb nekem ez
10/14 anonim válasza:
Nem ugyan úgy járnak, mert a fiatalok már éjfélkor totál részegek, míg az öregek akkor kezdenek csak józanodni és ezért ismét piákat rendelni. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!