Hogy kezeled, amikor az idősebb férfiak úgy szolnak
hozzád, mint kb egy kutyához?
Figyelt kérdés
Fiatalabb férfiként már kezd ettől agylövésem lenni, és jellemzően az ilyen tanulatlan, műveletlen bunkók azok, akik tegeződve, fölényeskedve szólnak hozzám, semmiféle ellentmondást nem tűrve.
Gyakorlatilag semmilyen más embertípussal nincs konfliktusom, csak ezekkel.
Komolyan itt vidéken az embernek egy olyan fizimiskát kell magára vennie, hogy ne álljanak bele ezek az agyatlan kriplik. Kopaszra borotvált fej, nagy potroh, hiányos fogazat, retkes ruházat minimum.
Nőként a szembeszomszédom is ilyen stílusban szólt hozzám. Kedvencem amikor ő épp kint volt a háza előtt, én mentem el otthonról, erre kiállt az út közepére kisterpeszben csípőre tett kézzel és jó lassan végigmért. Mikor elhaladtam mellette, köszöntem neki, ő megvárta amíg már teljesen elhaladtam, és csak akkor köszönt vissza ilyen gúnyos hangsúllyal és a foga közt szűrve a szót. Már csak egy kapa hiányzott a szájából :D De nála volt egy még tahóbb idősebb f*szi is az utcánkban, aki extra ellenséges volt velem és a barátommal. Szerencsére már mind a 2 elköltözött.
nov. 7. 11:05
12/17 anonim válasza:
Aztan csodalkoznak ha a fiatalok nem tisztelik az idoseket. Ok se tisztelik a fiatalokat b@sszákmeg
nov. 7. 13:09
13/17 anonim válasza:
Én el szoktam küldeni az ilyen vén marhákat a fenébe nőként is. Aki nem tisztel engem, azt bizony én sem tisztelem. ;)
nov. 7. 14:09
14/17 anonim válasza:
Velem is ezt csinaltak a 20-as eveim elejen
Akkor megfogadtam hogyha oreg leszek en biztos nemleszek ilyen
nov. 7. 14:13
15/17 anonim válasza:
#12:
De ők legalább nem írnak @ jelet az a betű helyett, mint te. ;)
nov. 7. 15:39
16/17 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy náluk is teljesen biztosan beválik, azonban nekem sokszor mégis az jött be, amikor rámosolyogtam az ilyenre és extra kedvesen kezdtem el velük beszélni. A legtöbbjük meghökkent és látványosan visszább vett az arcából.
nov. 7. 19:08
17/17 anonim válasza:
Nyugi, ha megéred, egy-két év és megöregszel, aztán vége mindezeknek.
Addig örülj a fiatalságodnak, nem tart örökké, nem itt kezdődnek a problémák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!