Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy kezeled, amikor az...

Hogy kezeled, amikor az idősebb férfiak úgy szolnak hozzád, mint kb egy kutyához?

Figyelt kérdés

Fiatalabb férfiként már kezd ettől agylövésem lenni, és jellemzően az ilyen tanulatlan, műveletlen bunkók azok, akik tegeződve, fölényeskedve szólnak hozzám, semmiféle ellentmondást nem tűrve.

Gyakorlatilag semmilyen más embertípussal nincs konfliktusom, csak ezekkel.

Komolyan itt vidéken az embernek egy olyan fizimiskát kell magára vennie, hogy ne álljanak bele ezek az agyatlan kriplik. Kopaszra borotvált fej, nagy potroh, hiányos fogazat, retkes ruházat minimum.

ma 02:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Kerüld a társaságukat.
ma 03:45
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Általában mindenkit tegezek, de csak azért mert az közvetlenebb kommunikáció. Ezzel együtt maxi riszpekt, nem próbálok senkit lenyomni. Sokan tényleg magázódni akarnak, sajna a nyelv lehetőség teszi ezt.
ma 03:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
"Amilyen az adjon Isten,olyan a fogadj Isten" Kb így. Én is abban a stílusban válaszolok
ma 04:24
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Hasonló stílusban válaszolok nekik. Kimondottan felhúzod őket ha ganajtúrónak hívod őket, vagy ha arra célzol hogy a szar lapátolás a hobbijuk/máshoz nem értenek. Általában a 30+os kölykeikkel laknak és azoknak az aktuális párjukkal (szent falusiak gyorsabban váltogatják az aktuáliskát,mint a prostik). Erre lehet mondani, hogy egymás hegyén-hátan dugnak mint a cigányok. Az ilyen putris ne fölényeskedjen.

Nekem ez bevált. A Jockey Ewing stílusú szomszédom egy év ilyen bunkózás után normálisan beszélt velem. Nem kötekedik.

ma 06:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Dehogy, vannak jófej idősek is, velük jól kijövök.

Csak tipikusan ez a réteg áll belém, ha meglátnak, egyből nekiállnak ilyen gyökér módon beszélni hozzám.

Volt, amelyik úgy becézett: b.zika.

Hetero vagyok, csak hát fiatal, próbálok átlagosan kinézni. Mi lett volna, ha szűk csőnadrágban vagyok, meg benyalt hajjal...?

Huhh, próbálnék én az ilyennek visszaszólni.

Volt, hogy vonaton leült velem szemben egy melós társaság, nagyon nem voltam szimpatikus egy haasnoó úriembernek, folyamatosan szidta a fiatalokat a többieknek, úgy, hogy közben rám mutogatott. Azok is fiatalabbak voltak nála, csak összehúzták magukat inkább.

Én meg se mertem mozdulni.

ma 07:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Abból, amit itt felvázoltál, mint embertípust, én valamilyen pszichés betegségre gondolnék. Nárcisztikusok és társaik.

Idős korban ezeknek a többsége már nem fog változni, ők sajnos ilyen bunkón fognak távozni az élők sorából. Ha normálisan elviselhető légkört szeretnél az ilyeneknek a társaságában, akkor simulékonyan kell velük viselkedni, de közben persze észben kell tartani azt, hogy azért ők bizony nem egészen százasak.

Vagy az, amit 1-es is javasolt.

Elmebetegekkel nem érdemes viaskodni, mert pillanatok alatt le tudnak rántani a szintükre.

ma 07:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Hátra kell vinni a csürhe mögé és megfojtani, aztán idővel elfogynak :D

De alapvetően azt adom amit az 1-es és 6-os, szóval a hülyéket ignorálni kell, mindenki úgy jön ki belőle a legjobban. Ezek sokszor direkt keresik a feszkót, azért szítják. Ha belemész, őket táplálod! Ezt fontos megérteni, és amint tényleg átérzed, teljesen másképp fogsz utána már viszonyulni ezekhez a fajta emberekhez is.

ma 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem mimdefyik elmebeteg, csak van bennük egy ilyen kakaskodó ösztön, féltékenyek a fiatalabb, erősebb férfiakra, és így próbálják lenyomni őket. Az nem válik be, hogy ne szólj hozzájuk, mert ők jönnek oda belepofázni mindenbe kéretlenül és váratlanul. Kerítésen is átüvöltöznek, ha arról van szó. Én amúgy nő vagyok, csak én is látom, hogy ezt csinálják.
ma 08:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Neem, a nőkhöz másképp szólnak, ez a jóvagyanyukám, gyüssz egy körre kategória.

De mondom, vannak nagyon jó arc idősek is, még akár idétlenkedni is lehet velük.

Ismerek olyat is, aki csak fiatalokkal érzi jól magát, azok meg csak néznek, amikor meglátják. 60+ os pali, nagy ősz szakállal.

ma 09:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem is betalált már egy-két szerencsétlen...

A villamoson kezdett három felvonásos monodrámába, amiért nem adtam át a helyemet. Mondanom sem kell, hogy pár sorral odébb volt üres hely, csak gondolom őfelségébek dergált megtenni 4 métert.

A legjobban az bosszantja őket, ha átnézek rajtuk. Mintha ott sem lennének.

ma 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!