Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem volt jó a lakásavató...

Miért nem volt jó a lakásavatóm? Jót beszélgettünk, ettünk, néhányan ittunk. Mégis 8kor elmentek.

Figyelt kérdés
Én közel vagyok a 40hez. A kollégák 30 allatiak. Elvileg szeretnek inni, úgyhogy nem kis pénzért vettem sört, bort és tequilát. 17-22-ig voltak meghívva. De 8kor leléptek. Valami fura itt. Volt másik 3 bulim saját korosztályban, ők 10ig maradtak. A fiatalok viszont nem is akartak inni alkoholt, minden rám maradt. Pedig állandóan a részeg legendákkal hercegnek nekem. Mi történt szerintetek?

okt. 31. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy úgy érezték, nálad "viselkedni" kell, nem tudtak úgy feloldódni, ezért voltak ilyen visszadogottak
okt. 31. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok. Pedig ittam welcome tequilát azokkal, akik nem vezettek.
okt. 31. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
32%

Örülj neki,sok csíra lelépett,megmadt a pia.

Szívjanak gázt.

okt. 31. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletben tartották a körülményeidet, életkorodat, általuk megítélt pihenési igényedet. Ha úgy tetszik, korunkra nem jellemző jólneveltséget tanúsítottak irányodba. Számos ünnep, jelentős esemény van emberek életében, de nem törvényszerű, hogy ezen események ünneplésének ivászatban, részegségben, balhéban, botrányban, orgiában kellene végződniük.

Örülj annak, hogy tiszteletben tartottak!

okt. 31. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Pl munkanap volt masnap?Egymassal szoktak bulizni?
nov. 1. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!