Égő ,ha valaki a magyar himnuszt nem tudja ,de nem is vallja magát magyarnak?
11-es
Nem ,mert nem ismerem el.
Én nem vallom magamat annak.
Hogy ,ha dönthettem volna arról ,hogy hova születek akkor nem ide születtem volna.
A születési helyem fölött nem dönthettem ,de arról igen ,hogy az vagyok-e ,ami a papíron szerepel vagy nem.
Ezt próbáld majd meg megmagyarázni a rendőrnek mikor igazoltat.. Gyorsan az elmeosztályon találnád magad.. :D
Az hogy te milyen állampolgár vagy, a személyidben szerepel! Ha elismered ha nem!
10
De hát te írtad azt, hogy "magyarként"... Konkrétan leírtad, hogy magyar vagy. Miről beszélünk?
14-es
Fogd már fel ,hogy csak papíron.
Én magamat nem vallom magyarnak.
Ne azt nézd ,hogy mit írtam 1órája ,hanem azt ,hogy mit írok most és hogyan.
15
DE TE ÍRTAD AZT, HOGY "MAGYARKÉNT"!
Leírod, hogy magyar vagy, aztán egy óra múlva meggondolod magad róla.
Hagyjuk már a trollkodást.
Ha nem gondolnád magyarnak magad, akkor nem írnád azt, hogy "magyarként".
Ahogy én sem hivatkozom magamra mosógépszerelőként vagy gyerekként, mert NEM vagyok az.
A végső önazonoságom a lélek.
E mellett az Európaiság is eltörpül ill a rockerség is.
Az a baj ,hogy ez sem fedi a valóságot ezt csak azért írom ,hogy valamivel azonosítsam magamat ,amit az emberek képesek megérteni.
,, E mellett az Európaiság is eltörpül ill a rockerség is."
Én azzal nem tudok mit csinálni ,ha te ezt nem birod megérteni.
Na mindegy.
Vilgásodjon meg minden lélek ,akik az anyagi világban vándorolnak!
"Fogd már fel ,hogy csak papíron.
Csak az számít hogy mi van a papírra írva! Az hogy te minek hazudod magad kb senkit nem érdekel...
Én is mondhatom a hogy én Csingunyisztányi állampolgár vagyok ha egyszer a személyimben az szerep hogy "Állampolgársága: Magyar".... Senkit nem fog érdekelni!
19-es
Ebben igazat adok ,hogy senkit sem érdekel főleg nem az államot,rendőröket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!