A magyarok (tisztelet a kivételnek) miért olyan előítéletesek, hülye normákat állítanak fel maguknak, tele vannak gyűlölettel, stb... egyre jobban utálok magyarnak lenni. Ti mit gondoltok a magyarokról úgy összességében?
Nem tudok a magyarokról egy az egyben véleményt mondani, hiszem 10 millió emberről bármit is mondani nagy általánosítás lenne.
De tény, hogy sokan vannak köztük, akiknek beszűkült a gondolkodásuk.
Tudom írtad, hogy "tisztelet a kivételnek". Nos én több kivételt ismerek, mint olyat, akire illik a leírás. Sőt, alig 1-2 ismerősömre igaz.
Milyen normákról/elvárásokról beszélsz? Valószínűleg buborékban élek kérlek segíts! Ki várja el, hogy utálja valakit? És kit kell utálnod?
Akkor a családoddal van a gond, nem egy egész nemzettel!
A magyarok pont olyanok, mint a világon az összes többi, ilyenek is meg olyanok is.
Külföldön is rúgtak már belém, itthon meg jó embereket ismerek zömében, mert ezeket "gyűjtöm."
A mérgező, beteges családodat hanyagold, rögtön jobban fogod magad érezni az emberek között!
Hasonló kérdések jönnek naponta, de az igazi okot senki sem találja. Én sem.
Viszont, ha figyelembe vesszük a politikát, hogy az is csak a harc, az ellenség, és társairól szól, akkor talán innen lenne érdemes elindulni.
történelmi előzmények + pocsék oktatási rendszer, és talán a genetika is közre játszik.
azt látom, h a magyarok zöme igazából csak nagyképűsködésben és fölényeskedésben jó (na meg kifogáskeresésben), gondolkodásban tájékozottságban viszont nagyon messze van egy külfölditől.
épp most nézem, h az egyik magyar metal oldalon elítélték a homofóbtörvényt, édes istenem..olyan ostoba facebook kommentek vannak (zenészektől is), h elképesztő, gyakorlatilag funkcionális analfabéták, és fröcsögve támogatják a törvényt a gyerekek védelmében.
nem provokálni akarok, de úgy látom,h a magyarok kb. 90%a csak nagyra nőtt durcás, beképzelt kisgyerek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!