Bulisabbak voltak a kétezres évek?
Ez inkább a 30 körüliek tudják átérezni
De...
Visszanézve, pörgött a diszkó és a kocsmakultúra, voltak nagy rendezvények (Bp Parádé, Coca Cola Beach stb.) de ezer meg egy kis buli is volt az utolsó faluban is, mindenhez voltak fasza futurisztikus flyerek, mára még a nagyobb városok is az éj leple alatt nyugdíjas klubokká válnak, 8 óra után kihalva minden, évente van 1 Sziget amit lassan csak a külföldiek meg a gazdagok tudnak leperkálni, BS és a többiek ugyan ez. Bp belvárosi klubok egy kettő van, de semmi extra (lásd anno a Hajógyárit mekkora szeletelés ment ott).
Sőt, még a drogkultúra is nyugatias volt, a klasszikus X, LSD stb szóval csak a klasszikus dolgok mentek, ma meg naponta módosított képletű szintetikus kínai növényvédő szarokat dobálnak be laszti gyanánt a fiatalok.
Szóval?
Na igen, nekem konkrétan nagyon hiányoznak a 2000-es évek. Egész pontosan a 2005 környéki időszak!
És ha már úgy is ez a téma, bedobok egy idepasszoló zenét: [link]
2-es: Nee, 2005 körüli időszak... nekem is 2004-2005-2006 az ami a csúcs volt érzelmileg, mintha azok az évek valami varázserőt rögtönöznének. Akkoriban jöttek ki számomra a legjobb zenék, akkoriban voltam csúcson fiatalságom terén, hiszen 17-18 éves voltam, aztán dübörgött az élet. Az viszont tény, hogy az emberek is másabbak voltak, nem volt ez a széthúzás és megosztottság. A lányokkal való ismerkedés is könnyebb volt, nem facebookoztunk még akkor és nem voltak ennyire rosszindulatúak mások ilyen mértékben. Rossz mindig is volt persze, akkoriban is, de a mai gonoszságok mellett az eltörpül.
Ahogy mondod bulisabb évek voltak sokkal, de úgy 2000-2010 között. 2010 óta lejtmenet és 2020 óta a legszarabb minden...
Köszi mindenkinek.
Szerintem 2017 óta van lejtmenet sajnos... :(
Sokkal!!! Sajnos akkoriban voltam kislány, így a legjobb bulikból kimaradtam :( Aztán vidékre költöztünk, ahol nem volt semmi, a tömegközlekedés egy nulla. De a 90-es 00-ás bulik eszméletlenek voktak! Ma már nincsenek ilyenek.
Sziget Fesztivál, ami ma is létezik, de a 2000-es években sokkal alternatívabb hangulatú és kevésbé kereskedelmibb volt, mint manapság.
Vagy a West-Balkán, Zöld Pardon :(
Na igen :) Akkoriban még megéltük, az élmény volt a lényeg. Aztán utólag akik nem voltak ott, azoknak legfeljebb elmeséltük hogy milyen volt az este. De a közösségi oldalak és okostelefonok óta ez is átcsapott egy nagyon hülye, felszínes irányba. Zajlik a koncert, és akkor mindenki a telefonját nézi, meg veszi, meg postolja kifelé. Mert az nagyon fontos... Feláldozzák magát az élményt csak a felszínért, látszatért, hogy megmutassák ők ott vannak és hogy milyen jól szórakoznak. Feszengve, max lötyögve, telóval a kézben, aham :) Egyébként is halálom ez a kényszeres kamerázás, ez olyan szempontból is megölte az egészet, hogyha valaki kicsit vadabb vagy jobban megborul, lehet másnap már tele lesz vele az internet, mindenféle trash oldalakon. Ez is sokak kedvét elveszi már a jelenben, hát meg tudom érteni. Ennyit az önfeledt bulizásról.
Meg a modern egysíkú zenék, ahol lassan már a stílusok is megszűnnek, egyenhangzás, szanaszét effektelős wannabe művészieskedés - miközben a valódi tartalom meg sokszor vagy sekélyes, vagy nem is létezik -, hát azt kell mondanom hogy zeneileg is sokkal de sokkal inkább a 2000-es évek, mintsem a jelenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!