Miért szeretik az emberek a másik fejéhez vágni ha az
adott illető kicsit hízott?
Figyelt kérdés
Ma például az egyik családtagom úgy adta ezt tudtomra hogy lassan olyan leszek mint a kígyó, szélesebb leszek mint hosszabb. Nyilván nem jó az egészségnek tudom, de akkor is ezt miért így kell mondani?
Nem más kedvéért fogy le, hanem a saját kedvéért, mikor majd ott tart. A b*szogatás minden, csak nem tisztelet. Aki tisztel, az nem szól be. Intelligens ember nem ad kéretlen tanácsot, pláne nem a testre vonatkozóan.
okt. 19. 20:47
12/23 anonim válasza:
Ha nekem valaki fontos, illetve az egészsége is addig fogom nyaggatni amíg hajlandó lesz tenni érte
Melyik a rosszabb ha valakit kérlelned kell hogy legyen egészségesebb vagy ha ráhagyod aztán 40 évesen elpatkol? A saját gyereked előbb hal meg mint te mert annyira babusgatni akarod hogy semmi baj nincs a dagadsággal
okt. 19. 20:50
13/23 anonim válasza:
Szerintem pedig ez igenis gáz. Nekem is volt súlyproblémám ami még rosszabb lett amikor pár rokon beszólogatott. Én is tudtam, de ez nem segített csak még rosszabb lett, mert az evésbe menekültem. Nagyon hosszú terápia és sok sok kemény munka volt, hogy helyre jöjjek és lefogyjak. És nem segített az, hogy "szóltak". Aki ezzel takarózik, hogy ő csak szólt, meg viccel stb. az egy igazi paraszt.
okt. 19. 20:52
14/23 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a kérdezőnek nem a közvetlen fel- vagy lemenője szólt be, 12-es, egyébként meg ne gondold már azt, hogy ha valaki túlsúlyos, akkor azonnal meghal. 600 kilóval is lehet élni. Néhány tucat kiló felesleggel évtizedekig. Ha mindenki meghalna, nem lennének kövérek. Nem a b*szogatás segít a fogyásban, hanem a saját önkéntes döntés. A b*szogatás inkább ellene dolgozik, mert rongálja az önbizalmat és a kapcsolatot, ami pont hogy az evésbe fogja menekíteni. (Most látom, hogy a 13-as ugyanezt írta.)
okt. 19. 21:00
15/23 anonim válasza:
Kérdező, ha tudod, hogy az elhízás nem jó az egészségnek, akkor minek híztál meg? 🫤 Nem értem a logikádat. Akkor így saját magadat köpted szembe.
Ha számomra fontos az illető, akkor közlöm vele egyértelműen, nem ilyen ostoba példákkal, mint ahogy a kérdező rokona is tette. És nem, nem "paraszt"ság. Számomra a közeli hozzátartozóim egészségi állapota nagyon fontos. Őszintén elbeszélgetnék vele, tanácsokat adnék neki, és felhívnám rá a figyelmét, az ellenkezőjére is. A döntés az ő kezében van, a tettei után járó következményekért pedig vállalnia kell a felelősséget. Mindenkinek egy élete van, és csak rajta múlik, hogy azt milyen minőségben, egészségben vagy betegségben éli le.
okt. 19. 21:50
16/23 anonim válasza:
Nekem pl 55 kilósan beszólogattak egyesek, hogy hízni kéne kicsit. Aztán 65 kilósan azzal basztattak, hogy fogyni kellene kicsit. Nos, egyikük sem épp ideális alkat, úgyhogy majd akkor pofázzanak meg oktassanak ki másokat, amikor ők tökéletesek lesznek. Az én súlyom meg egészségem a magánügyem. Úgyhogy mindenki húzhat el a búsba a kéretlen véleményével!
okt. 20. 00:13
17/23 anonim válasza:
Mert bunkók az emberek. Amugy én szeretem ha egy pasi picit husis, jó hozzá bújni.(:
okt. 20. 06:16
18/23 anonim válasza:
Én 176 centimhez viszonylag átlagos 75-85 kg vagyok. Minden találkozás azzal telik, hogy "Te híztál! Te fogytál!"
Volt olyan rokon aki elkezdtem, hogy "Nézzétek már mekkora pocakja van, gyere állj mellém mérjük már össze..." Megalázó viselkedés, mindez úgy, hogy ők sem éppen egészséges alkatúak.
Most 75 alatt kezdek lenni, és most már azt kapom, hogy "hova fogyok már"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!