Jó ötlet egy társkereső profilba beírni, ha az illető nem szereti a kutyákat?
Nyugodtan beleírhatod. Én sem szeretem a kutyákat. Mármint érted, nem utálom, ha valakinél van egy kutya, megsimizem, utaltam is már menhelynek pénzt, aranyosnak is találom őket. De mindegyiknek szaga van-a kutyások szerint nincs, pedig de-nem szeretem, hogy összenyalnak, az ugatást se, nem szeretnék egy ágyban aludni velük, ilyesmi. Ugyanakkor ha azt mondom, hogy nem szeretem a kutyákat, a legtöbb kutyás úgy értelmezi, hogy utálom őket, pedig ez nem igaz. Szóval írd bele nyugodtan, szerintem ez egy jó szűrő.
Én amúgy a cicákat imádom, van is macskám és nem ismerkedek olyannal, aki nem akar macskát a lakásba, mert nekem mindig lesz. Tudom, hogy ott a macskaszőr, korán felnyávog a cica, néha van cicahányás, takarítani kell utána, stb. tehát megértem, ha valaki nem cicás, de én az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!