Online társkeresőkön miért probléma, ha valaki hosszú (kb. 8-10 perc olvasást igénylő) bemutatkozót ír? Probléma-e egyáltalán?
Amit nem tudsz 1-2 percbe sűríteni, az annyira nem fontos, hogy mindjárt ismeretlenül is a másikra öntsd. Csak az jön le belőle, hogy túlságosan magaddal vagy elfoglalva.
Egy online társkeresőn senkivel nem foglalkoznak ennél többet. Kevesebb, mint percenként néznek meg egy embert. Érdekel/nem érdekel, előszörre csak ennyi.
Pár figyelem-felhívó sor, ami tényleg megragadja a lényegedet, 2-3 szimpatikus kép, és ha szerencséd van, akkor mész az "érdekel" oldalra.
A többit majd privátba, ha összeillettetek (kölcsönös az "érdekel") és válaszol.
"Jaaaa, fél kisregényt el kellene olvasni az alatt az idő alatt, amíg 20 másikról is el lehetne dönteni, hogy érdekel-e, és már lenne 4-5 összeillésem?" Kuka.
Írtam már ebbe a kategóriába ki kérdést, nem volt rövid:D De ha most írnám, szerintem rövidebbre fognám.
Jobb ha rövidebb szerintem is. Ha nem is 2 mondat, de ne legyen nagyon nagyon hosszú szerintem. Pár fontosabb dolog, ami felkeltheti az érdeklődést.
Azért, mert nem regényt akarok olvasni.
Legyen olyasmi, mint egy önéletrajz; csak a legfontosabb dolgokat írja le, pontokra szedve.
Pl
Ádám
-27 éves
-vegetáriánus
-egyedül élek
- van 2 benti kutyám
- autoszerelő vagyok
- hobbik:
Stb
Rövid, tömör, mégis sok info. Értelmesebb mint ez:
Sziasztok! Köszi hogy benéztél a profilomra. Mit is mondhatnék, hmm jhajjjj nem szoktam én magamról írni.
Annyira nem szeretek ilyen bemutatkozásokat írni. Hol is kezdhrtném. Ádám vagyok, de szólíthatsz Ádinak is. Szőke hajam vaaan, kék szemem. Naon szeretek sétálni. Persze ha esik az eső, rossz az idő akkor inkább nem. Annyira nem vagyok megszállott :) Na de ha túl meleg van akkor sem megyek. :)) Futni is szeretek. Szeretek enni. Imádom a jó ételeket. A kedvenc kajám a pizza. Nokedlit szaggatni nem tudok heheheeeeee ja mondtam már hogy vega vagyok?
...
Érted. A második a szófosás kategória.
Senki nem fogja elolvasni a "vicceskedő" kis megfogalmazásodat. 10 soron keresztül a semmiről írsz.
Szedd pontokra, legyél rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!