Hogy lehet hízni karácsonykor meg húsvétkor? Egy hét alatt max 2 kilót lehet felszedni.
Figyelt kérdés
Nekem nem fér sok kaja a hasamba egyszerre meg nincs is kedvem állandóan enni. Akik híznak, hogy csináljátok? Én ha tukmálják, erőltetik a karácsonyi vacsoránál akkor még inkább nem fogok enni. Nálam ez ilyen.okt. 16. 13:28
11/13 anonim válasza:
4# Egy nap alatt nem két kiló zsírt szedsz magadra, hanem max a kajamennyisèg ami benned van + vízvisszatartás, ilyesmi. Két hét konstans zabálás már lehet, hogy meglátszódik zsírmennyiségben is, de azt én sem értem, hogy lehet ennyi ideig annyit enni folyamatosan, hogy látványosan meghízz. :D Mondjuk nálam nem is szokott eleve annyi kaja lenni, csak mondjuk valahonnan kapok két bejglit, azt megeszem két nap alatt, ha még ilyen-olyan sütit, akkor legyen az, hogy három napon át sütit zabálok, az arcom lehet, hogy felpuffad a szénhidrát meg cukorhegyektől, de konkrét hízásról nincs szó.
12/13 anonim válasza:
"Na engem azzal ki lehetne kergetni a világból! Már a szagától rosszul vagyok"
Mintha én írtam volna. Gyerekkorom óta nem bírom elviselni a kávénak még a szagát sem (tudom, illat) egyszerűen hányingerem van tőle és fogalmam sincs, miért vannak oda tőle az emberek. Az emberek pedig azt nem értik, hogy én miért undorodom tőle 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!