Hogy lehet hízni karácsonykor meg húsvétkor? Egy hét alatt max 2 kilót lehet felszedni.
Figyelt kérdés
Nekem nem fér sok kaja a hasamba egyszerre meg nincs is kedvem állandóan enni. Akik híznak, hogy csináljátok? Én ha tukmálják, erőltetik a karácsonyi vacsoránál akkor még inkább nem fogok enni. Nálam ez ilyen.okt. 16. 13:28
1/13 A kérdező kommentje:
Én olyan vagyok ha egyedül vagyok itthon akkor tudok jol, sokat enni, ilyen ünnepeknél ahol úgymond enni kell nem megy le a torkomon pár falatnál több.
okt. 16. 13:29
2/13 anonim válasza:
Az ember idővel változik. A huszas éveimben bármit ehettem és bármennyit, nem híztam egy dekát sem. Most, a negyvenes éveimben már sokkal másabb a helyzet, ugyanazt a mennyiséget eszem és hízok, pedig igyekszem mozogni is.
3/13 Katona Dius válasza:
Én is olyan vagyok kérdező, hogy alapból sem vagyok egy nagyétkű, de ilyenkor, mikor ezer meg egyféle kaja van, már a látványuktól is becsömörlök :D
Én ilynekor inkább fogyni szoktam, mert alig eszek valamit.
4/13 anonim válasza:
"Egy hét alatt max 2 kilót lehet felszedni"
Az embernek 1 napon belül tud ennyit változni a súlya, szóval ez az állítás nem igaz. Nyilván ha szűk látókörűen magadból indulsz ki, és te nem eszel sokat, úgy nyilván nem is fogsz hízni :D
5/13 anonim válasza:
Nekem volt első 2 évben az egyetemen hogy simán tudtam hízni 2 kilót is, nyilván nem direkt csak így alakult.
6/13 anonim válasza:
Hát azért az alapozás beindul december elején, mikulás csomag, szaloncukor, céges kariparti, bejgli tesztüzem, stb.
7/13 A kérdező kommentje:
Én mikuláskor is odafigyelek, meg inkább élnék rántotthúson meg giroszon mint csokin:D
okt. 16. 15:05
8/13 anonim válasza:
Jó, te ügyes vagy, más meg nem tud ellenállni az édességnek ami meg nem 0 kalóriás és nem azért eszi az ember, mert éhes
9/13 A kérdező kommentje:
Értem én meg a kávénak nem tudok ellenálni(:
okt. 16. 15:12
10/13 anonim válasza:
Na engem azzal ki lehetne kergetni a világból! Már a szagától rosszul vagyok (ahogy az ételek legnagyobb részétől is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!