Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kell kapcsolatokat...

Hogyan kell kapcsolatokat kiépíteni pl egy uj városban, ahol nem ismerek szinte senkit?

Figyelt kérdés

Nem csípem az embereket úgy összességében,de ha ugy van ráveszem magam a jópofizásra.

Azért akarok kapcsolati hálót mert sajnos így működik minden már.

okt. 14. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Ha vállalkozó vagy. Anélkül biza nehezen fogsz bekopogtatni másokhoz az önkormányztanál/xy cégnél, főleg, ha egy senki vagy...
okt. 14. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én például elkezdenék járni egy kedves kis kávézóba. Előbb-utóbb megismerném az ott dolgozókat, a visszatérő vendégeket, stb. Vagy valami szabadidős programra járnék még el. Jóga, tánc, sport, ilyenek
okt. 14. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Konditerem,nyitott sportpalya.
okt. 14. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Keresnék nekem tetsző programokat, vagy olyan tanfolyamokat, sportolási lehetőségeket, ahol csapat alakulhat ki és lenne egy "törzsmag". Vagy megnézném, milyen klubok vannak ott (nálunk pl. vannak amatőr csillagászok), milyen közösségiépítő programok, helyszínek, azokat látogatnám.

Meg az a kávézós ötlet, amit írtak előttem, is szupernek tűnik.

okt. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!