12/17 anonim válasza:
Láttam én már viszonylag jóképű srácot, kissé csúnyább lánnyal, és teljesen jól elvoltak, szerelmesen néztek egymásra. Úgy vélem a szépség rendkívül szubjektív. Lehet, hogy ő szépnek látja, lehet van benne valami ami miatt neki ő a leg leg. Nem egyszer láttam ilyet. Én nem ítélkezem, de nem mondanám 100%-ra, hogy a jóképűnek csak szép lehet a párja.
13/17 anonim válasza:
Amúgy az is létező jelenség hogy nagyon jó pasi átlagos szomszédlannyal van
Okára még nem jottem rá
14/17 anonim válasza:
Én csúnya vagyok, ésmég nekem ks csak a szép lányok tetszenek. Ki a francnak tetszene egy bányarém, fújjj
15/17 anonim válasza:
Minden heteroszexuális beállítottságú férfi általában az olyan hölgyek kegyeit keresi, amelyek az ő ízlése szerint szépek.
16/17 Senior Séf válasza:
Nem. Idővel a jóképű, menő srácok is rájönnek; nem a legszebb lányt kell választani, hanem aki a legszebbé teszi az életünket.
17/17 anonim válasza:
Én nagyon szép csaj vagyok, mindenkinek tetszek.(:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!