Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire hagy mély nyomot...

Mennyire hagy mély nyomot benned, ha a nap folyamán valakivel összemosolyogsz?

Figyelt kérdés
Lehet az egy idegen a metrón vagy egy kolléga is.

okt. 10. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy hétig jó érzéssel tölt el ha eszembe jut, vagyis elég mély nyomot tud hagyni.
okt. 10. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pár napig gondolkodom rajta, érdekes érzést ad, de tudom, lényegében semmi jelentősége, aztán megy tovább minden a régi formában.
okt. 10. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Max pár nap.

Ha egy idegentől van.

Ma is előrengedtem a lámpánál egy bicajos lányt, és nagyon kedvesen megköszönte. Így pár órával utána is még kellemes érzéssel tölt el... nem is láttam az arcát, csak valahogy olyan kedvesen mondta, hogy köszönöm, amilyet rotkán hallani. Őszintén hálás volt érte, az érződött ki belőle.

Szóval ilyen apróságokat érdemes elcsípni nap-mint-nap.

okt. 10. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Bennem is mély nyomot szokott hagyni, és relatívan sokáig is emlékszek utána 1-1 ilyen alkalomra. Értékelem az ilyen embereket és pillanatokat, főleg, mert elég ritkaságszámba tudnak menni az ilyesfajta dolgok.
okt. 12. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!