Szerintetek ha valaki akivel csak 2-3 hetet beszélgettem a neten de letiltottam mert idegsített már, vagyis nem akarok tőle semmit. És megfenyegetett hogy ha letiltom annak következményei lesznek, majd csak figyeljem meg. Csak szórakozott ugye?
Figyelt kérdés
És nem csinál semmi rosszat, azt tudja melyik településen élek, bár ő tőlem nagyon messze. Kicsit félek, bár nem agresszívnak ismerem, bár kitudja. Kell félnem vagy nem? Letiltottam mindenhonnan.okt. 10. 05:43
11/13 anonim válasza:
Ha tudja a neved és hogy melyik településen laksz, azzal ha kreatív, már nagyon nagyon durván meg tud szivatni téged. Képek is vannak neki rólad, igaz? Esetleg telefonszám? Mi volt az oka amiért valójában ennyire berágott rád? És neked? Mi volt a tiltás előtt a viszonyotok? Ha igazi bosszúszomjas elvetemült, és érzelmi ügy, akkor bármi megeshet.
12/13 A kérdező kommentje:
van 2-3 arckép telefonszáma nincs meg, neki sincs meg az enyém. Egyszerüen én már nem akartam vele beszélgetni ő meg nyomult, letiltottam erre. Jó volt a viszonyunk, normális volt a pali, de én nem akarok tőle semmit.
okt. 10. 15:46
13/13 anonim válasza:
Remélhetőleg szájkarate volt csak. De sajnos megvan az esélye, hogy megjelenik a településen. Akkor viszont irány a rendőrség.
Volt zaklatásos ügyem már, mert a másik fél bekattant az elutasítástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!