Szerintetek ha valaki akivel csak 2-3 hetet beszélgettem a neten de letiltottam mert idegsített már, vagyis nem akarok tőle semmit. És megfenyegetett hogy ha letiltom annak következményei lesznek, majd csak figyeljem meg. Csak szórakozott ugye?
Figyelt kérdés
És nem csinál semmi rosszat, azt tudja melyik településen élek, bár ő tőlem nagyon messze. Kicsit félek, bár nem agresszívnak ismerem, bár kitudja. Kell félnem vagy nem? Letiltottam mindenhonnan.okt. 10. 05:43
1/13 A kérdező kommentje:
szerintem kamuzik, de a mai világban jobb óvatósnak lenni, eddig is féltem a sötétben este egyedül ezután is fogok...):
okt. 10. 05:52
2/13 A kérdező kommentje:
nem ilyedek meg a verekedéstől, pedig csaj vagyok, jártam boxolni meg ilyenek de azért jobb ha tudom, hogy kell-e ilyen üzenet után félni vagy nem?
okt. 10. 06:09
4/13 anonim válasza:
Verekedni? nem a kőkorszakban élünk.
Ha bosszút akar azt kell átgondold tudhat-e rólad "ciki" dolgot és tudhatja-e kik a családod, barátaid, ismerőseid akiknek ezt elmeséli, vagy képet küld, stb.
5/13 A kérdező kommentje:
de én semmi olyat nem küldtem neki amivel vissza élhet.
okt. 10. 06:43
6/13 A kérdező kommentje:
remélem nem csinál valami bajt mert így is van elég, nem bírom, elegem van nem akarok rettegésbe élni.
okt. 10. 06:43
7/13 anonim válasza:
Fura hogy ilyen ideges lett rád. Az nem lehet hogy te abba a 2-3 hétbe végig hülyítetted őt? És a végén történt valami, amiért elkezdted hirtelen és sunyi módon leépíteni? És miért van olyan érzésem, hogy neki ezt egy szóval se mondtad hogy idegesít, és hogy nem akarsz tőle semmit? Miért érzem azt, hogy pont az ellenkezőjét mutattad vagy üzented neki, mint ami a valóság? Aztán letiltás a semmiből, nem csoda hogy ideges. Bár a fenyegetőzése is teljesen rossz, de úgy érzem ez nagyon nem a semmiből történt így.
8/13 anonim válasza:
Ez van akkor, ha 3 hétig szopatsz valakit. Nem minden férfi olyan nyugodt és megértő, mint a többség, valaki nem tűri el, hogy bohócot csináljanak belőle.
9/13 A kérdező kommentje:
de baj nem lesz ugye? Nyugtassatok meg!
okt. 10. 09:06
10/13 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye, hogy történni fog valami, de a férfiak szivatásáról jobb lesz, ha leszoksz, a saját érdekedben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!