Mondhatom azt egy állásinterjú után, hogy nem akarok bizonyos fajta átvilágításon átesni, és mégse érdekel az állás?
Milyen következmény lenne, azon túl, hogy az adott cégnél leírtad magadat?
A bank nem hatóság, nem fognak ellened eljárást indítani vagy felnyomni a navnál, hogy hú, nem válllalta az átvilágítást, biztos valami titkolnivalója van :D
Mondhatod.
Én már buktam meg átvilágításon és nem lett következménye.
Egyik régi munkahelyem közölte, hogy ők senkiről sem adnak ki adatot így nem erősítették meg, hogy náluk dolgoztam.
ezek a a bankos átvilágítások eléggé kamuk, ne fossál be
az egyetemem a TO-nak ezer dolga van, nem fog ilyen hülyeségekkel foglalkozni, a volt munkáltató meg - ahogy a 6-os írja - nem adhat ki semmi infót rólad vadidegeneknek
"Miből áll egy ilyen átvilágítás?"
kérnek egy erkölcsit
elkezdik felhívogatni a volt iskoláidat meg a volt munkahelyeidet, persze mindenki el fogja zavarni őket a krwa anyjukba
mondom ha nincs priuszod meg nem az ecserin vetted a papírt semmi bajod nem lesz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!