Állásinterjú szociális fóbiával?
Figyelt kérdés
Van aki interjúzott már szociális fóbiával? És hogy sikerült neki?2022. febr. 17. 18:35
1/3 anonim válasza:
Nálam is ez van. Nekem az állásinterjúk a halálom, igaz, csak egy páron voltam. De mintha a halálos ítéletemért mennék mindig olyan érzés. Nem tudom leküzdeni ezt..
2/3 anonim válasza:
Vannak ilyenek, persze. Az eredmény, illetve az, ki hogy érzi magát, azon múlik, mennyire erős a szorongás. Hosszútávon leküzdhető, de komolyan tenni kell érte... Nekem több ilyen problémával rendelkező ismerősöm volt (van).
Ha van kérdésed, írj nyugodtan privit ennek vonatkozásában
3/3 anonim válasza:
Én is szorongok, de érdekes módon nálam az interjúk mindig nagyon jól mentek. Az olyan események, ahol rövid ideig kell eladni magam, az megy, mert a szorongás nélkül alapvetően jó beszélőkém lenne. A probléma ott kezdődik, amikor végül fel is vesznek. :D Hosszabb távon nem tudom fenntartani ezt a képet, mert elfáradok benne, befordulok, minden nap ideges vagyok, stresszelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!