Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kinek hogy telik ez a het? Mi...

Kinek hogy telik ez a het? Mi tortent veletek?

Figyelt kérdés
okt. 9. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ma lightiosabb volt a mobbing a cégnél. Még mindig reménykedem hogy kirúgják, vagy elmegy aki generálja(a csopvez).

Ezen kivul külföldről várok olyan 1000 eurot

Aztan varom hogyan randizzak masik varosban mikor jön össze

Aztan nézegetem amiket venni akarok

Igazabol még tervezgetes van csak

okt. 9. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól, a munka része kicsit uncsi, de hazaérek és hobbizok, azzal haladok, csak annyira rá vagyok függve, hogy éjfél körül megyek aludni minden nap, mikor ötkor kelek reggel😂 Úgyhogy a nap első felében álmos vagyok egész héten, délutánra szerencsére felébredek.
okt. 9. 17:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendkívül összetett-bonyolult egy hetem van, de van benne tanulási lehetőség is.
okt. 9. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig nincs túl jó hetem; a szobatársam eljött betegen a kollégiumba, és már én sem vagyok valami jól. Van egy csoportfeladatunk egyik óránkra, ami miatt, ha összeülünk, rajtam kívül csak egy valaki megy el időben, csak mi ketten vesszük ezt kellően komolyan, így meg nem tudom, milyen végterméket tudunk produkálni.

Ami viszont határozottan pozitív volt, hogy a héten meglepően sokan engedtek előre buszra várva, vagy egyéb sorokban, pedig nem csináltam semmit, csak néztem ki a fejemből. Lehet, látszott rajta valami, amiről jobb nem tudnom :D Mindenesetre jó érzés volt.

okt. 9. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#3 Köszi! 🙂

#7 Valóban borzalmas volt a film. 😁

okt. 10. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Mennyire volt rossz? Csak fizetni nem éri meg érte, vagy időt pocsékolni se? :D Csak, hogy tudjam letorree.... megnézem-e... XDXD

okt. 10. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha tehetném kitörölném az emlékezetemből. A rendezőnek/forgatókönyvírónak még a halálbüntetés is túl enyhe lenne.
okt. 10. 15:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Köszi, akkor tényleg annyira szar mint ahogy a neten regélik a mémek xD
okt. 10. 16:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.
okt. 10. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!