Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Veletek tortent olyan hogy...

Veletek tortent olyan hogy rendoroket hivott vki mikozben hulla reszegek vagytok az utcan? Es jottek mentosok is?

Figyelt kérdés
Velem NEM tortent meg. mindenesetre hogyha igen milyen jogi kovetkezmenyei lehetnek? Milyen bungetest szabhat ki a rendorseg? Illetve ha 16evesen csinalja vki?

2020. márc. 15. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez mégis miféle kérdés? Az intoxikált állapot nem büntetendő.

Ha kárt okozol részegen, na az már büntetendő.

2020. márc. 15. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de nem rám hívták. Két dagadt, részeg pacák bunyózott össze a kocsmában és volt pohárral fejbebszás is... A többiek meg természetesen otthagytak a szomszéd asztalnál ko-n, én meg csak ültem és végignéztem. Szóval ki is hallgattak.
2020. márc. 16. 00:29
 3/4 anonim válasza:

14 évesen, haveromra, igaz nem rendőrt csak mentőt.

Nem volt semmi következménye, mondjuk a szüleink jól lebasztak.

2020. márc. 16. 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Én állítólag egy lépcsőház bejáratánál fetrengtem bőrig ázva (beleestem egy patakba azelőtt), és értelmetlen dolgokat kiabáltam, hogy pl párnát akarok, meg ilyenek. Kihívták rám a rendőröket, de ezt közölte velem egy ottlakó.

Ekkor állítólag illedelmesen összeszedtem a kabátomat, cipőmet, majd sietősen elsétáltam.

Nem lett az esetből tudtommal semmi, viszont az este folyamán eltévedtem, és magam állítottam meg egy rendőrautót, mert fogalmam se volt hol lehetek.

Délben egy 110km-re lévő kórház traumatológiáján ébredtem vállig bekötött karral és összevagdalt kezekkel(emlékeim szerint valahol beleragadtam egy hatalmas rózsasövénybe).

Ez már 12 éve volt, azóta 3 sör a max.

2022. dec. 25. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!