Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Haltál már meg? Mentosok...

Haltál már meg? Mentosok hoztak vissza stb. Milyen volt? Mit lattal?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
A testsn kívüliségre vagy kiváncsi? Arrol van egy eszméletlen sztori
2019. jan. 26. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Igen. Olyan volt mintha minden megszűnt volna amíg nem hoztak vissza az életbe.

Éppen ezért biztos vagyok benne hogy az ég világon semmi sincs a halál után. A halál mint végleges megszűnés és soha többé nem látod a világot és semmi se lesz soha.

2019. jan. 26. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 sokan azt mondják, hogy a halál közeli állapot a lehető legjobb érzés ami csak az ember életében előfordulhat. Gondtalanság, melegség érzés, stb

Te semmit nem éreztél?

2019. jan. 26. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Amikor autó balesetem volt. 2 hétig mesterséges komában tartottak. Később mondta el az orvos aki műtött, hogy a baleset helyszínén a mentős hozott vissza először mert megállt a szívem, majd műtét közben kétszer haltam meg, mindkétszer visszahoztak. Semmit nem éreztem, sőt ha nem mondja el a doki, azt se tudom meg, hogy háromszor is szerencsésen visszahoztak a halálból.
2019. jan. 26. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak eszméletvesztésem volt, több alkalommal is. Azért tudok róluk, mert magamhoz tértem. Mikor nem voltam eszméletemnél, abszolút nem is tudtam. Kész, elvágtak mindent.

Nem háltam meg, de szerintem az is hasonló lehet.

N

2019. jan. 26. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
19%
Legutoljára akkor éltem át ilyet amikor egy irdarlanul ostoba ember kérdését olvastam itt a GYIKen
2019. jan. 26. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
17%
Nincs semmi a halal utan
2019. jan. 27. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!