Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok/nők, ti hogyan viselite...

Lányok/nők, ti hogyan viselitek, ha egy új közegben nem ti vagytok a “jó csajok”?

Figyelt kérdés

Beképzelten fog hangzani, de valahogy általában mindig én voltam “reflektorfényben”, most viszont bekerültem egy új társaságba, és senki rám sem hederít.

Tudom, hogy borzasztóan gyerekes, es hülyepi.sa probléma, soha sem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen érzéseket válthat ki belölem ez, mindig is az a tipus voltam, aki egyébként sem kért a “fiukból”.

Most viszont szó szerint kellemetlenül érzem magam, zavar a dolog, mit tudok ez ellen tenni?

Olyan, mintha megmérgezni a mindennapjaimat, bármennyire is probálom ignorálni a problémát. Valahogy mem tudok jokedvu lenni, mert hianyzik a figyelem, amit azelott mindig megkaptam.

Nem akarok ilyen gyarló lenni, és az a legidegesitöbb, hogy meg csak be sem jön egyik fiu sem, mégis zavar a tudat….

Légyszi normális válaszokat írjatok , tudom hülye vagyok, meg felszines, de épp ez ellen akarok tenni.

Köszönöm.

okt. 8. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pl sose voltam az.Én mindig a láthatatlan voltam akit annyira nem vett észre senki hogy egyszer azon csodálkoztak hogy tudok beszélni(mert sose jutottam szóhoz)Nyílván a te helyzeted más

Nem tudom..a kényszer sokat segít

okt. 8. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok társaságba én is gyönyörűnek számítok, míg a másikban nem. Ezt el kell fogadni, vannak akik szebbek nállad és lesznek is. De nem feltétlen a gyönyörűséged/ népszerűséged miatt fognak szeretni ha igazi baráti társaság akkor meg fogod találni a helyed ahol te is komfortosan érzed magad, és nekik sem zavaró. Ha nagyon kellemetlen a helyzet akkor keress új közösséget. Mondjuk én a baráti társaságomban mindig is az a lány voltam aki humoros, de elég visszahúzódó, és jó motivációs támasz. Mindenki szeret még ha nem én vagyok a reflektorfényben akkor is
okt. 8. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Mennyire új közeg? Én is szeretek jó csaj lenni, de szokott kelleni egy kis idő, mert nekem a személyiségem is hozzáad a dologhoz (aki érti, érti), de nyilván egy teljesen új közegben eleinte nem tud annyira felszabadult lenni az ember.

De az konkrétan nem érdekel, hogy mindenki odáig legyen értem :D Csak szeretem, ha nőnek néznek, esetleg néha vannak kétértelmű poénok, ilyesmi.

okt. 8. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Pedig beképzelten hangzott. Szokd meg, hogy nem te vagy a világ középpontjában.
okt. 8. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért valahol elég gáz, hogy kvázi a hangulatod függ attól, hogy hányan másznának rád. Inkább azon gondolkozz el, vajon mi ment benned annyira gallyra, hogy élvezed a keksz reményében kuncsorgó faszik imádatát. Ha ez az, amitől te jobban érzed magad, elég ösztönszerű véglény lehetsz. Bocs.
okt. 8. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Sosem voltam én a "jó csaj", szóval sehogy nem érint.
okt. 9. 08:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Amikor olyan kozegben voltam ahol feltuen en emelkedek ki az aktualis pasim akkor is kereste a szemével hogy kit szúrhatna ki magának szemezni lesni vagy bármi es csalódottak voltak ha senki nincs mert en viszem a pálmát.

Ket pasim is volt ilyen.

Valojaban nekem marhara mindegy hogy mások vagy magamat milyennek találom, viszont az a nem mindegy hogy párom engem milyennek talál.

okt. 9. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szoval amikor valahol te vagy a legszebb nő de a párod kivancsian kutat körbe meg les mindenkit hogy kivel nézhetne össze.. olyankor baromira el tud törpülni az is ha vmi extrem bomba sztár lennél korbenyalva.
okt. 9. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Én sosem voltam igazán az, pont ezért nekem az a fura, és igenis zavaró, amikor nagy ritkán mégis olyan szituációba kerülök (mondjuk ez is ilyen diszkó az utolsó órában, amikor az emberek többsége hazament már jelleg). Nem hiányzik ennyi figyelem, főleg ha csak a külsőmre érkezik.
okt. 10. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!