Lányok/nők, ti hogyan viselitek, ha egy új közegben nem ti vagytok a “jó csajok”?
Beképzelten fog hangzani, de valahogy általában mindig én voltam “reflektorfényben”, most viszont bekerültem egy új társaságba, és senki rám sem hederít.
Tudom, hogy borzasztóan gyerekes, es hülyepi.sa probléma, soha sem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen érzéseket válthat ki belölem ez, mindig is az a tipus voltam, aki egyébként sem kért a “fiukból”.
Most viszont szó szerint kellemetlenül érzem magam, zavar a dolog, mit tudok ez ellen tenni?
Olyan, mintha megmérgezni a mindennapjaimat, bármennyire is probálom ignorálni a problémát. Valahogy mem tudok jokedvu lenni, mert hianyzik a figyelem, amit azelott mindig megkaptam.
Nem akarok ilyen gyarló lenni, és az a legidegesitöbb, hogy meg csak be sem jön egyik fiu sem, mégis zavar a tudat….
Légyszi normális válaszokat írjatok , tudom hülye vagyok, meg felszines, de épp ez ellen akarok tenni.
Köszönöm.
Hát én pl sose voltam az.Én mindig a láthatatlan voltam akit annyira nem vett észre senki hogy egyszer azon csodálkoztak hogy tudok beszélni(mert sose jutottam szóhoz)Nyílván a te helyzeted más
Nem tudom..a kényszer sokat segít
Mennyire új közeg? Én is szeretek jó csaj lenni, de szokott kelleni egy kis idő, mert nekem a személyiségem is hozzáad a dologhoz (aki érti, érti), de nyilván egy teljesen új közegben eleinte nem tud annyira felszabadult lenni az ember.
De az konkrétan nem érdekel, hogy mindenki odáig legyen értem :D Csak szeretem, ha nőnek néznek, esetleg néha vannak kétértelmű poénok, ilyesmi.
Amikor olyan kozegben voltam ahol feltuen en emelkedek ki az aktualis pasim akkor is kereste a szemével hogy kit szúrhatna ki magának szemezni lesni vagy bármi es csalódottak voltak ha senki nincs mert en viszem a pálmát.
Ket pasim is volt ilyen.
Valojaban nekem marhara mindegy hogy mások vagy magamat milyennek találom, viszont az a nem mindegy hogy párom engem milyennek talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!