Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nincsenek már eltűnt...

Miért nincsenek már eltűnt emberek a tejes dobozokon?

Figyelt kérdés
És mióta nem gyártanak le már ilyet?

okt. 3. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Megtalálták Őket.
okt. 3. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Mert fontosabb a nemzeti fociválogatott rárakni.
okt. 3. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az internettel szűnt meg. A neten még több embert elérnek megosztásokkal.
okt. 3. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Nehezebb eltűnnni, mert minden be van kamerázva, plusz telefon, kártyás fizetés, digitális lábnyom miatt kifejezetten nehéz létezni titokban.

Az ilyen apa lement tejért, és sosem jött haza dolog már nem realisztikus. Már nehéz három városnyira új életet kezdeni, mert a régi pillanatok alatt megtalál.

A gyerekek sokkal inkább fogva vannak, mint a 80as-90es években. Pontosan az ilyen elrablásos, balesetes ügyek miatt már nem lógnak 8-10 évesek egyedül minden felé a városban, a szülők sokkal keményebben felelősségre vannak vonva, ha a gyerek egyedül marad, akár otthon akár köztéren.

Meg a megszokott databázis miatt messzebb is megtalálnak valakit.

Papír alapon nehezebb volt egyeztetni, most meg lakás, munahely, iskola stb alapján kb bárkit megtalálsz.

okt. 3. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
A tejeseknek az nem bevétel. Nem reklám.
okt. 3. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Az amcsi filmek kivételével én ilyennel nem találkoztam.
okt. 3. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Pedig magyar tejeken is volt ilyen 2010 környékéig.
okt. 3. 20:48
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
0%
Miden eltűnt ember fehérre van festve, úgy mg hiába hirdetik őket, nem látszanak a tejben.
okt. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!