Vidékiek, ti hogy érzitek magatokat pesten?
Egy éve élek munka és suli miatt pesten, és teljesen depressziós lettem. Zavar a sok unott pofa a metrón, a szürke emberek. A falusiakhoz képest mindenki máshogy viselkedik, és erőltetik, hogy mindenki úgy gondolkodjon, mint ők. Falun imádtam biciklizni, itt pesten a barátok kollégák zaklatnak a sisakkal meg a felszereléssel, mert hogy az alap.
A legtöbb barátom mindenmentesen eszik, zabtej, avokádó, chiamag, ha rendes tejet iszol vagy húst eszel, akkor megy a pofavágás. Mindenki mindennel orvoshoz rohangászik, ha te nem így teszel mert nálatok nem ez a szokás (félévente vérvétel, szűrések stb) akkor felelőtlen vagy. Mindenki hiperérzékeny, mégis ha más vagy, vagy máshogy gondolkodsz a saját életedről, ki vagy oktatva.
Nem mindegy, milyen drága ruha van rajtad, vagy milyen táskád van, mert a tiéd az ciki.
Borzasztóan érzem magam itt, vissza akarok menni haza a kis falunkba.
23/L
En rosszul. Büdös mocskos, tele csövessel drogosakkal, lesnek rámtapadnak. Nappal talán még turheto.
Akiket megismertem hogy "barátok" ellopták a lakáskulcsom.
Nem hagynak leszállni villamosrol felsodornak. Parasztok.
Minisparokban a retektol nem merek semmit venni ami nincs csomagolva. A vevők büzlenek vagy az alkoholtol vagy mástól.
Gyereket nem is mernék oda vinni vagy ott családot alapítani.
Szétszednék belevinnék a drogokba tetkokba b.ziságba. vagy megkéselnék.
De terjed a styl mint a lepra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!