Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vidékiek, ti hogy érzitek...

Vidékiek, ti hogy érzitek magatokat pesten?

Figyelt kérdés

Egy éve élek munka és suli miatt pesten, és teljesen depressziós lettem. Zavar a sok unott pofa a metrón, a szürke emberek. A falusiakhoz képest mindenki máshogy viselkedik, és erőltetik, hogy mindenki úgy gondolkodjon, mint ők. Falun imádtam biciklizni, itt pesten a barátok kollégák zaklatnak a sisakkal meg a felszereléssel, mert hogy az alap.

A legtöbb barátom mindenmentesen eszik, zabtej, avokádó, chiamag, ha rendes tejet iszol vagy húst eszel, akkor megy a pofavágás. Mindenki mindennel orvoshoz rohangászik, ha te nem így teszel mert nálatok nem ez a szokás (félévente vérvétel, szűrések stb) akkor felelőtlen vagy. Mindenki hiperérzékeny, mégis ha más vagy, vagy máshogy gondolkodsz a saját életedről, ki vagy oktatva.

Nem mindegy, milyen drága ruha van rajtad, vagy milyen táskád van, mert a tiéd az ciki.

Borzasztóan érzem magam itt, vissza akarok menni haza a kis falunkba.

23/L

okt. 2. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi én már simán vidéki kisvárosban is így érzem magam. Balaton forever, nyaralóhelyeken nincs ez csak, amúgy kisvárosban majdnem még jobban kifigyelnek hogy mit veszel fel meg nehogy ellazulj véletlenül.
okt. 2. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Én egész jól elvagyok. Teljesen személytelen, nekem senki nem szól bele az életembe, nem kell minden emberrel leállni beszélgetni, hosszabban vannak nyitva az üzletek és mindig van valami érdekes program. Abszolút nem zavar a nyüzsgés, pörgés.
okt. 2. 16:55
 13/16 Misery ***** válasza:
62%
Én gyűlölöm. Fél hónapot itthonról dolgozok, fél hónapot bent az irodában, de teljesen leszív lelkileg az egész. Én eleve introvertált személyiség vagyok, nem nagyon érdekelnek mások, de egy valami veszettül zavar: az a fellengzős, undok, halálfájdalmas kifejezés a budapestiek arcán. Egy arctalan tömeg az egész, mégis úgy néznek rád, mintha megölted volna a gizsgutyájukat, látod, hogy főleg a nők, tetőtől talpig ezzel a leereszkedő nézessel végigmér, fenomenális. :D Mindenki rohan, mindenkinek feszült és mindenhol emberek vannak! :D
okt. 2. 18:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Srácok nagyon nagyon köszi a válaszokat mindenkinek ❤️❤️ megnyugtattatok
okt. 2. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

En rosszul. Büdös mocskos, tele csövessel drogosakkal, lesnek rámtapadnak. Nappal talán még turheto.

Akiket megismertem hogy "barátok" ellopták a lakáskulcsom.

Nem hagynak leszállni villamosrol felsodornak. Parasztok.

Minisparokban a retektol nem merek semmit venni ami nincs csomagolva. A vevők büzlenek vagy az alkoholtol vagy mástól.

Gyereket nem is mernék oda vinni vagy ott családot alapítani.

Szétszednék belevinnék a drogokba tetkokba b.ziságba. vagy megkéselnék.

De terjed a styl mint a lepra.

okt. 2. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
19%
Biztos sokkal tartalmasabb életet lehet élni egy nógrádi vagy egy borsodi c-vitamin dús zsákfaluban
okt. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!