Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vidékiek, ti hogy érzitek...

Vidékiek, ti hogy érzitek magatokat pesten?

Figyelt kérdés

Egy éve élek munka és suli miatt pesten, és teljesen depressziós lettem. Zavar a sok unott pofa a metrón, a szürke emberek. A falusiakhoz képest mindenki máshogy viselkedik, és erőltetik, hogy mindenki úgy gondolkodjon, mint ők. Falun imádtam biciklizni, itt pesten a barátok kollégák zaklatnak a sisakkal meg a felszereléssel, mert hogy az alap.

A legtöbb barátom mindenmentesen eszik, zabtej, avokádó, chiamag, ha rendes tejet iszol vagy húst eszel, akkor megy a pofavágás. Mindenki mindennel orvoshoz rohangászik, ha te nem így teszel mert nálatok nem ez a szokás (félévente vérvétel, szűrések stb) akkor felelőtlen vagy. Mindenki hiperérzékeny, mégis ha más vagy, vagy máshogy gondolkodsz a saját életedről, ki vagy oktatva.

Nem mindegy, milyen drága ruha van rajtad, vagy milyen táskád van, mert a tiéd az ciki.

Borzasztóan érzem magam itt, vissza akarok menni haza a kis falunkba.

23/L

okt. 2. 15:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne párom, nehezen találnék itt, azt érzem. Valahogy olyan gyenge puhának tűnő szövetnadrágos pasikkal hoz össze az irodai környezet is.
okt. 2. 15:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A pestiek nagy része vidéki volt, onnan költözött fel. Tehát meg van a remény, hogy neked is sikerül beilleszkedned. Megfelelő barátok, és környezet segít ebben.
okt. 2. 15:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem élek ott, de pár továbbképzés idején kellően megsokkolt a sok bizalmatlan, idegbeteg figura. Azóta nem vágyom oda.
okt. 2. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Abszolút nem tapasztalok hasonlót ahhoz amit írsz.
okt. 2. 15:19
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez tipikusan az irodai környezetben dolgozó ilyen igazi maias nyápickák privilégiuma. Most ugyen Pesten lakom, de abban a környezetben és azok között az emberek között, ahol mozgok, nincs ilyen.
okt. 2. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem élek ott, de amikor először felutaztam, úgy éreztem magam, mint Tarzan New Yorkban:)))
okt. 2. 15:26
 7/16 Katona Dius ***** válasza:
82%
Én is csak alkalmanként járok pesten, ha egy-egy továbbkézés miatt fel kell menni. Ilyet nem tapasztalok, amit leírtál, pot amiatt, mert nem tartósak az ottani ismeretségekk. De maga a város, a zsúfoltság, a rohanás, a tömeg, egyebek miatt állandóak a hideg futkos a hátamon. Mindig alig várom, hogy visszaérjek a megszokott kis városkámba.
okt. 2. 15:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindig meglepődök mikor valaki a rohanást említi Pesttel kapcsolatban, én valahogy csak gyök2-vel vánszorgó andalgó emberekbe futok bele mindenhol 🥲

okt. 2. 15:30
 9/16 anonim válasza:
47%

Nagyon tetszik, amit írtál! :)

Pont ezek miatt eszem ágában nem volt odaköltözni. De suliba járni nem volt rossz. Pont hasonlót mondtam egyik barátomnak, aki odaköltözött, hogy ezektől az ugyanúgy öltözött, vagányul viselkedő szövetnadrágosoktól nekem mindig olyan jó nevethetnékem van. :D

Mondjuk érdekelne, hogy honnan költöztél oda. :)

okt. 2. 15:32
 10/16 Katona Dius ***** válasza:
Lehet csak kifogom a legrosszabb időpontokat :D Nekem a feljárás kb 2 évente 1x van, szóval nem kizárt, hogy csak szerencsétlen vagyok etéren.
okt. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!