Vidékiek, ti hogy érzitek magatokat pesten?
Egy éve élek munka és suli miatt pesten, és teljesen depressziós lettem. Zavar a sok unott pofa a metrón, a szürke emberek. A falusiakhoz képest mindenki máshogy viselkedik, és erőltetik, hogy mindenki úgy gondolkodjon, mint ők. Falun imádtam biciklizni, itt pesten a barátok kollégák zaklatnak a sisakkal meg a felszereléssel, mert hogy az alap.
A legtöbb barátom mindenmentesen eszik, zabtej, avokádó, chiamag, ha rendes tejet iszol vagy húst eszel, akkor megy a pofavágás. Mindenki mindennel orvoshoz rohangászik, ha te nem így teszel mert nálatok nem ez a szokás (félévente vérvétel, szűrések stb) akkor felelőtlen vagy. Mindenki hiperérzékeny, mégis ha más vagy, vagy máshogy gondolkodsz a saját életedről, ki vagy oktatva.
Nem mindegy, milyen drága ruha van rajtad, vagy milyen táskád van, mert a tiéd az ciki.
Borzasztóan érzem magam itt, vissza akarok menni haza a kis falunkba.
23/L
Mindig meglepődök mikor valaki a rohanást említi Pesttel kapcsolatban, én valahogy csak gyök2-vel vánszorgó andalgó emberekbe futok bele mindenhol 🥲
Nagyon tetszik, amit írtál! :)
Pont ezek miatt eszem ágában nem volt odaköltözni. De suliba járni nem volt rossz. Pont hasonlót mondtam egyik barátomnak, aki odaköltözött, hogy ezektől az ugyanúgy öltözött, vagányul viselkedő szövetnadrágosoktól nekem mindig olyan jó nevethetnékem van. :D
Mondjuk érdekelne, hogy honnan költöztél oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!