Az emberek régen, pár tizen éve, asztali számítógépről facebookoztak?
Figyelt kérdés
szept. 28. 12:51
11/15 anonim válasza:
Hát azért akkoriban már elterjedtek a laptopok is. Zúgó, dobozos gépekkel, amikkel novemberig ki lehetett fűteni a lakást, én már nem nagyon csináltam efféléket. Különben is az még olyan idők voltak, hogy elmehetett az ember pisilni, amíg betöltött a net egyetlen képet. Nem is képernyők előtt élte az emberiség az életét.
De szólok a mai fiatalságnak, hogy fogtok ti még nagytévén meg falra kivetítve is facebookozni, mikor már nem fogjátok tudni 30 centi közelségbe fókuszálni a szemeteket. Bizony, lesz ám olyan is...
12/15 anonim válasza:
Igen, én is ott kezdtem talán 2005-2006 körül.
13/15 anonim válasza:
Myvip iwiw MySpace korszak 😀 de jó volt akkor fiatalnak lenni
14/15 MolotovPunk válasza:
Én most is vagy a laptopomról, vagy az asztali gépemről használok fészet, meg más netes oldalakat, de én játékra is inkább használok számítógépet, azon sokkal látványosabb minden. A telefont én főként telefonálásra, esetleg sms-re használom. Egy okostelefon egyes dolgokban nem igazán tud kiváltani egy komoly számítógépet, főleg ha komoly programokat is használsz rajta, mint pl. zeneszerkesztés.
15/15 MolotovPunk válasza:
Ja, egyébként nekem is anno huszonévesen az IWIW volt a kedvenc közösségi oldalam, kár hogy az megszűnt. Százszor jobb volt a f_sbuknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!