Milyen szöveggel szólíthatnék meg embereket az utcán?
Legyen idősebb, fiatalabb, nő, férfi, a lényeg, hogy gyakoroljam ezt a dolgot és minél gördülékenyebben menjen egy idő után. Lehet kivsit f@szság is:D
Bármi ami eszetekbe jut és lehet rá normalisan válaszolni. Nem a trollok érdekelnek, láttam eleget a gyűrűk urában.
Van pár kérdés amit összeírtam, de nem jut eszembe túl sok.. Pl: Melyik a legjobb kávézó a környéken, vagy Tudsz errefele egy csendes helyet ahol lentudok ülni olvasni? És hasonlók. Minél több komment, annál több zöldpipa😉😁
Hány óra lesz öt órakor? (Ez legalább nem egy ilyen szánalmas bocsi, hány óra van?, hanem felvállalod, hogy valójában nem az időre vagy kíváncsi, hanem meg akarod szólítani, és némileg vicces.)
Kölcsönadod a varázspálcád, egy pillanatra, mert az enyém sajnos elveszett.
Hany ora van?
Ha megmondja
Nálam is annyi
Az óráink egyutt járnak, jarjunk egyutt mi is 🤣
Köszi a válaszokat! Különösen azokat akik tényleg próbáltak is segíteni. Az emberek megszólítása volt a cél, hogy akár egy idegen emberrel is el tudjak beszélgetni, ugyanis introvertált vagyok kissé, de szeretnék ezen változtatni. Így pl. az a válasz hogy inkább "ne zaklassam az embereket" nem segítség. Miért zaklatás, ha pl. amúgy is keresek egy kávézót, megkérdezem h melyiket ajánlja a legjobban? Vagy van e valami jó könyvtár a környéken stb. Zaklatás..ember te beteg vagy.
Nem értem miért lettek itt sokan lepontozva,főleg h sokan segíteni próbáltak.. nem én voltam:D Csak 1-2 olyan választ pontoztam le amelyik tényleg nem volt hasznos.
Jöhetnek még kommentek:)
Bár én adtam ilyen hirtelen kitalált mondatot, de inkább azt mondanám, hogy ne ilyenekkel próbálkozz, hanem legyél spontán, nem mesterkélt.
Igazodj az adott helyzethez, emberhez.
Én egyszer Medgyessy Pétert szólítottam le befurakodva az újságírók körgyűrűjébe, és ugrattam. Aztán másnap a Boros-Bocskor páros a rádióműsorukban az én poénommal hívták fel az összes politikust élő adásban.
Igen, neki nem volt még ezer testőre, mint Orbánnak, hogy újságírók se tudjanak kérdést feltenni, hanem lehetett vele találkozni. (Amúgy kicsit megbántam, mert ő olyan úriember volt mint azóta egy miniszterelnök sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!