Van egy fiú, akivel egy iskolába járunk és szimpatikusnak tűnik, ezért beszélni szeretnék vele, de a kommunikációs készségeim nagyon gyengék. Hogy szólíthatnám meg?
Meny oda hozzá és hívd el vala hóvá Pl. Parkba, kávézó éttereme moziba. Valahogy így..
-Szia!El jössz velem X-idő pont kor valahova.
Majd ott próbáld neki elmondani mit érzel iránta. Valahogy így..
-Tudom nem vagyok az a jó csaj meg minden.. Hatás szünet... De oly sokat érzek irántad.
Valahogy így de ha nem tetszik amit írtam próbáld átfogalmazni. Sok sikert! ^_^
Ó akor bocsi. Mond meg neki hogy nem e lehetnének barátok.
-Szia X név vagyok lehettünk barátok?
^_^
A közös érdeklődési körötökkel kapcsolatban kezdj el vele beszélgetni. Mondd neki, hogy elébed került, hogy ugyanaz az érdelődési kőre, mint neked. Keress egy izgalmas motívumot ezzel kapcsolatban, és kérd a véleményét, beszélj a meglátásaidról, ezzel kapcsolatos könyvekről, stb.
Úgy beszélgess vele, mint bárki mással tennéd, akit már ismersz.
Számtalanszor járok nekem fontos könyvbemutatókra, kiállításmegnyitókra, ahol klf., számomra ismeretlen emberek is megfordulnak.
Ott az adott téma. Teljesen idegen emberekkel, akár órákat el lehet beszélgetni, ismerkedni.
“Látom, téged is izgat ez a téma. Engem is. Sok anyagom van már. Szeretnék még többet tudni, foglalkozni vele. Te hol tartasz? Milyen újdonságokra találtál?”
Stb., stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!