Szerintetek kinek volt igaza?
A buszon utaztam haza, és láttam, hogy az előttem ülő lány hangosan ropogtatja a chipset, majd amikor elfogyott, csokit kezdett el enni. A mellette ülő férfi egy idő után odaszólt neki, hogy "Rossz nézni, ahogy elrontod az egészségedet." A lány erre "Ne haragudjon, de úgy rontom el az egészségemet, ahogy akarom." Engem különösebben nem érdekelt a dolog, de aztán hallottam, hogy egy nő hangosan elkezdi szidni a lányt valakinek. (A lány már leszállt.)
Egész egyszerűen kíváncsi vagyok. Szerintetek kinek volt igaza?
(Rosszindulatú kommenteket mellőzzük, légyszi.)
Ha a pasinak azzal lett volna baja, hogy mindent összemorzsál, vagy szétszórja a kaját, akkor igaza lett volna.
Így csak az jött le, amit a 8-as is írt, hogy a csinike csajszi elrontja a baszható testét, és a faszinak muszáj belepofáznia.
Amikor van ez a szexuális felvilágosítás, akkor a fiúknak megtaníthatnák, hogy fogják be a pofájukat, és ha van véleményük, azt ha nem kérdezik, ne mondják ki hangosan. Túl nagy az ego.
Köszönöm a válaszokat!
Látom, nagyon eltérőek a vélemyének.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!