Este jöttem haza és egy fiubanda egyik tagja akik jöttek velem szembe azt köszönte nekem hogy jó reggelt. Elég vicces volt. De pia is volt náluk. Szerintetek is részeg volt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 19:10
2/9 anonim válasza:
Ehhez azt kellene tudni, hogy a megszolalo mennyi alkohol után lesz "vicces kedvü". Azért remélem TE JOZANUL ezt nem vetted töle zokon!
3/9 A kérdező kommentje:
De az volt a fura hogy nem is nevettek utánam szóval tuti be voltak állva.
2022. márc. 4. 19:16
4/9 anonim válasza:
Szándék a fontos, nem a mondanivaló.
5/9 anonim válasza:
És ez azért annyira fontos, hogy azóta is ezen kattogsz, és másokat is be akarsz vonni a merengésbe, mert...?
6/9 A kérdező kommentje:
Be volt állva és kész, nem volt semmi jelentősége nem akart se rosszat se jót.
2022. márc. 4. 19:22
7/9 A kérdező kommentje:
Nem bántásból köszönt igy gondolom :D
2022. márc. 4. 19:25
8/9 anonim válasza:
Ilyet pia nélkül is mondhat valaki, aki nagyon viccesnek akar tűnni, pedig nem az.. nekem régen a főnököm köszönt így mindig, teljesen függetlenül a napszaktól.
9/9 anonim válasza:
Vicceskedett. Ebből nem derül ki, hogy ittas volt-e, vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!