Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek kinek volt igaza?

Szerintetek kinek volt igaza?

Figyelt kérdés

A buszon utaztam haza, és láttam, hogy az előttem ülő lány hangosan ropogtatja a chipset, majd amikor elfogyott, csokit kezdett el enni. A mellette ülő férfi egy idő után odaszólt neki, hogy "Rossz nézni, ahogy elrontod az egészségedet." A lány erre "Ne haragudjon, de úgy rontom el az egészségemet, ahogy akarom." Engem különösebben nem érdekelt a dolog, de aztán hallottam, hogy egy nő hangosan elkezdi szidni a lányt valakinek. (A lány már leszállt.)

Egész egyszerűen kíváncsi vagyok. Szerintetek kinek volt igaza?

(Rosszindulatú kommenteket mellőzzük, légyszi.)

szept. 25. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Sokan gondolják azt, hogy belebeszélhetnek a mások dolgaiba. De nem.
szept. 25. 19:16
 2/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem kéne a buszon enni.

Ha meg vki barmit is nyipvanosan csinál akkor ne lepődjön meg hogy mások véleményezik azt.

Amugy en nem szólok annak se aki iszik, mivel az ő dolga.

Az illetőben vmiféle apai/anyai ösztön lehetett csak ami kikívankozott belole.

En is kapok hasonlókat pl mikor szenvedtem egy kupakkal nem tudtam vizet bontani, odajött egy pali hogy rossz nézni hagy segítsen már. És kibontotta.

Vagy amikor behúzódtam egy kapualjba az eső miatt, visszajött egy másik pali kinyitni nekem az ajtót hogy nyugodtan alljak be a lépcsőházba ne fázzak meg.

A buszos sztory is hasonló "védelmi" volt csak, a maga szerencsétlen módján. Nem túl szépen.

A csaj meg a szokasos tinibunkó csak, aki sérelmezte hogy megszólják.

szept. 25. 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Az ilyenektol hallottam már olyan megszólást is mikor meglátott egy csajt hogy könyvet olvas, higy "te vagy a mai fiatalság reménye!:)"

Vannak akik ezeket nem bírják kihagyni.

2.voltam

szept. 25. 19:21
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
A buszokon lenni szokott figyelmeztetés, hogy nem szabad enni, a lány volt udvariatlan
szept. 25. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
Már első osztalyban is tanítják hogy oke fagyit eszunk utcán de amugy nem eszünk utcán.
szept. 25. 19:46
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Senkinek. Nem illik hangosan ropogtatni. De beleszólni is illetlen. Főleg az ilyen buta okoskodás. Nem lesz ettől egészségtelen, ha egyébként normálisan eszik.
szept. 25. 19:49
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván a lánynak volt igaza, sok proli hiszi hogy számít a véleményük mások életével kapcsolatban. A férfi véleménye kéretlen volt, a lány reakciója jogos.

Ha a nő azért kezdte szidni a lányt, mert evett a buszon, az jogos, mert mint ahogy a többiek már ide offolták, a buszon nem kéne enni (bár erről rikácsolni mindenki füle hallatára szintén bunkóság)

Ha viszont azért kezdte el szidni, mert kiállt magáért a férfi kéretlen kommentje ellen, akkor nincs igaza.

szept. 25. 19:52
 8/14 anonim ***** válasza:
15%

Igazából mindkettőnek.

Beszólni is illetlenség, de az egészségtelen kaják sem tesznek jót.

Én is szoktam erős késztetést érezni az utcán, amikor szembejön velem egy gyönyörű lány és cigizik, hogy beszóljak neki, milyen kár és sajnálom, hogy így elrontod ezt a gyönyörű testedet, meg amikor terhes nő cigizik, akkor meg még haragudni is szoktam, mert az egy dolog hogy saját maga azt tesz magával, amit akar (mondjuk a passzív dohányzás is káros), de hogy a babáját is mérgezi...

Szóval ilyen gondolataim nekem is vannak, de nincs jogom beszólni más életébe, tehát hallgatok és csak magamban bosszankodok.

Nos, nem mindenki tud uralkodni magán.

A kiírásban szereplő férfinek nem volt önuralma.

De a csajnak sem a buszon kellett volna ropogtatnia.

Én moziban is utálom, amikor valaki nem bír ki 2 órát rágcsálás nélkül.

Ezért sem járok már, mert zavar, hogy nem hallom a filmet a sok csörgés-zörgéstől a végén meg minden tele van szeméttel.

szept. 25. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:
11%

A magyarok nagyra vannak maguktól: oda-vissza alapon mindkét fél rosszul viselkedett.

Aki tájékoztatta a csajt a helytelen evésről máshogyan is megtehette volna ezt.

A csaj is visszavehetett volna az arcából.

Kár, hogy csak negatívan látja mindenki ezt a helyzetet, mert a nő lényegében csak jót akart volna, hogy a csajt figyelmeztesse a helytelen kajálásról.

Ez a nép már sosem fog civilizálódni.

szept. 25. 20:18
 10/14 anonim ***** válasza:
#3: plot twist: a Mein kampf volt.
szept. 25. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!